ASTRO LEKAR: Horoskopski znaci oboljevaju od ovih bolesti!

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Još stari Egipćani su bolest, koju danas znamo pod imenom kancer, nazvali “rakova bolest” a upravo zbog toga što je najviše bila zastupljena kod osoba rođenih u ovom znaku.

Danas znamo da u telu imamo kancerogene ćelije, ali ne obolevamo svi. Koji organ će oboleti i da li će doći do toga, može se videti u horoskopu.

Dakle, prvo upozorenje će dati planeta Saturn i znak u kome se nalazi. S obzirom na to da svaki znak vlada određenim organom, ovo je početna pozicija koja daje informaciju odakle bolest može da krene. Pošto svi u svojim natalnim kartama imamo Saturn u nekom znaku, a ne obolevamo svi od ove opake bolesti, to znači da ova planeta mora da pokaže još nešto i da u celu sliku mora da se uključi još neka planeta. Dakle, prvi i najvažniji signal predispozicije daju aspekti Saturna s Mesecom, Jupiterom ili Venerom.

Znak u kome se nalaze aspektirane planete opisuje preko kojih organa bolest napreduje.

Problematični aspekti

Ako se u horoskopu pojave problematični aspekti i to uključeni u šesto ili 12. polje (akutne i hronične bolesti) onda se može sa sigurnošću tvrditi da će se osoba suočiti sa velikim zdravstvenim problemima.

A ako su aspekti prisutni, ali nisu aktivirana ova polja, to znači da osoba može, ali i ne mora da dođe u takvu situaciju, sve će zavisiti od životnog stila i preventive.

Ako je Saturn loše aspektovan s Mesecom to ukazuje na stomak, matericu, jajnik, limfne žlezde. Ovaj aspekt jače utiče na žene nego muškarce, često je prisutan u grupacijama (naseljima) kada više ljudi oboleva. Kad je loše aspektovan s Venerom ugrožava dojke, okrugle i parne organe, kožu, usta i polne organe. Osoba pre oboljevanja može biti sklona gojenju i slabom kretanju.

Loš položaj Venere ukazuje na taloženje toksina u masnim ćelijama.

Ako je loše aspektovan Jupiter, loš i usporen rad jetre može prouzrokovati zloćudnu bolest, osim ovog organa, ugroženi su i pankreas i krv.

Pored ovoga, nekada ključnu informaciju daje znak u kome se dominantno odigrava nepovoljan aspekt, pa po tome delimo: Ovan – glava, Bik – grlo, štitna žlezda, Blizanci – pluća, Rak – želudac, Devica – stomak, creva, Vaga – bubrezi, koža, Škorpija – genitalni organi, bešika, debelo crevo, Strelac – jetra, pankreas, žuč, krv, Jarac – kosti ili bolest nastupa u dubokoj starosti, Vodolija – mozak, Ribe – podmuklo i nepoznato poreklo bolesti ili jetra.

Smatra se da od raka obolevaju vodeni i zemljani znaci, a vazdušni i vatreni manje. Veruje se da ova bolest ne napada tipove koji u svom horoskopu imajunaglašeno Sunce (ili znak Lava). Ipak, bez obzira na navedene podele, treba imati na umu da je svaki horoskop različit i nosi energiju jedinstvenu i neponovljivu. Da li će se neko sigurno razboleti ili da li je neko baš stopostotno zaštićen pokazaće i ostale planete u horoskopu. Zbog toga, ovakva tumačenja treba uzeti samo kao upozorenje, nikako kao krajnju prognozu i dijagnozu.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

0,5 CHF

AUSTRIJA

0,68 EUR

SRBIJA

36 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Scroll to Top

Otvori tarot i saznaj.