Bik-Mesečni horoskop za februar 2021.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Ljubav

Odmah u prvim danima meseca Venera ostvaruje konjukciju sa Plutonom I kvadrat sa Uranom. Nisu baš dobri ovi aspekti, najviše zbog toga što mogu označavati impulsivan ulazak u nešto tajno, nedozvoljeno, zabranjeno. Avantura se smeši I onima koji su slobodni, ali I onima koji su zauzeti, a tu bi već valjalo biti na oprezu. Naime, malo je verovatno da vaše aktivnosti sa strane neće biti primećene od strane partnera, pa bi pojedini Bikovi mogli zakoračiti u februar u jednoj žestokoj svađi I problemu sa voljenom osobom. Dobro je samo što partner donekle ima razumevanja (ili nema dovoljno dokaza da ste se poigravali sa njegovim osećanjima) pa bi ova situacija mogla ići ka sređivanju. Neće biti baš lagano, ali možete rešiti. Opterećenost koju ćete osećati dok je Venera u znaku Jarca, prestaće u drugoj polovini meseca kada se preseli u Vodoliju. Ovo nisu naročito podsticajni aspekti za jačanje ljubavi I zajedništva, ali su dobri za komunikaciju I strast između vas I partnera. Ukoliko ste slobodni, a niste baš raspoloženi za avanturističko ponašanje I za menjanje partnera, drugi deo meseca donosi više pravih prilika za vas. Bićete društveniji, u boljem raspoloženju, možete ostvariti neke zanimljive kontakte preko prijatelja ili interneta. Zbog aspekta Venere I Saturna iz Strelca, neki bi se mogli povezati sa starijom osobom koja će na pravi način umeti da vam se podvuče pod kožu. Generalno – veze koje započnu u ovom periodu imaju predispoziciju za trajnost I ukazaće na ozbiljnost emotivne veze u koju ulazite.

Posao

Dobar poslovni period je pred vama. Ovo ne znači da će vam se magično sve otvarati, ali će prilike ići u vašu korist, nudeći vam učvršćivanje postojećeg stanja ili promenu, ako vam je ona neophodna. Prvi deo meseca je odličan za one Bikove koji su praktični, racionalni, uporni. Idete nešto sporije nego što ste planirali, ali su temelji koje pravite jaki I stabilni. Možete se povezati sa jakim ljudima koji će doprineti poboljšanju vaših pozicija. Drugi deo meseca je prepun dešavanja. Kreativan, inovatorski duh se budi u vama, ne bežite od promena, šta više – hrlite im u susret. Odličan je period za timski rad ili za uzimanje učešća u nekim većim organizacijama, čak I onima koje se bave politikom. Sada je moguće napredovati, popeti se jednu stepenicu više, pa očekujte unapređenja ili finansijsku satisfakciju za rad iz prethodnog perioda. Sa šefovima I autoritetima ćete imati odličan odnos, postoji uzajamno poštovanje I spremnost da se vaše ideje saslušaju I realizuju. Drugi deo februara doneće vam I potrebnu novčanu stabilnost.

Zdravlje

Prvi deo meseca donosi povećan stres I nerviranje. Tada možete imati problema I sa neaktivnošću, gomilanjem kilograma, pa se može javiti problem sa kičmom I kostima. Drugi deo februara je odličan da uzmete stvari u svoje ruke, dovedete se u red, bacite na rekreaciju I da se osećate mnogo bolje.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

0,87 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

SLOVENIJA

1,16 EUR

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.