Bik-Mesečni horoskop za januar 2021.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Ljubav: Baš se onako fino smestila vaša vladarka Venera u znaku Strelca… samo da nije tog Saturna sa kojim je u konjukciji, samo da nije tog Neptuna sa kojim je u kvadratu… i samo da nije vladara polja ljubavi koji kreće unazad… da, samo da nije… u prevodu – pa baš vam i nije neko bajno vreme za ljubav. Ako se zaljubite u nekog, imaćete osećaj da je “taj i nijedan drugi” i da ćete do kraja života osećati zanos i strast prema toj osobi. Bojim se samo da vam se sve to što ste tako lepo izmaštali u svojoj glavi ne uruši kao kula od karata odmah tokom ovog meseca. Znate ono – završilo se i pre nego što je počelo… Da ćete biti zaljubljivi, hoćete. Da biste trebali da budete malo oprezniji pre nego što nekom isporučite srce bez ikakve rezerve – da, trebali biste. Biće tokom januara aktuelne i ljubavi sa razlikom u godinama, i zaljubljivanje u nekog ko nije iz vašeg mesta boravka, i vraćanje bivših partnera koji tako umilno kuckaju na vaša vrata opet… hajte vi probajte da u svemu ovome uživate, da se ne obavezujete i ne zanosite mnogo, pa da sačekate neko malo bolje vreme za ljubav… A kod zauzetih – isto veselo, nema šta. Malo vi sumnjate u partnera, malo on sumnja u vas, planovi vam se nikako ne poklapaju, pa se ili susrećete ređe… ili pak uspevate da se svađate oko najmanje sitnice. Problemi će se smanjivati kako se budete približavali kraju meseca. Vi u brakovima – Pun Mesec je u poslednjoj dekadi januara u vašem polju doma, pa biste lepo mogli da spustite tenziju i da malo promenite način ponašanja jedno prema drugom.

Posao: Sad, kad je Mars napustio polje svakodnevnih poslovnih okolnosti i kolega, može malo lakše da se diše. Neke su se tenzije spustile i smirile, možda i zbog prazničnog raspoloženja i opuštenijeg pristupa poslu, zaboravili ste na neke veće probleme i malo ćete bolje funkcionisati tokom januara. Već u prvom delu meseca Bikovima se mogu otvoriti neke šanse i za dogovore sa strancima, ali i za bolji odnos sa nadređenima. Neki će čak dobiti materijalnu satisfakciju, unapređenje ili pohvalu za dosadašnji rad. Dok vladar polja posla ide retrogradno, aktivirajte se oko poslova koje ste pokrenuli u prethodnom periodu, jer ih sada možete završiti. Takođe, računajte da je sada i vreme da se bacite na zaostalu papirologiju i da možda ispravite neke propuste koji su napravljeni u prednovogodišnjoj žurbi i euforiji. Mlad Mesec u polju inostranstva i ekspanzije obećava Bikovima da će se naročito u ovom segmentu pokrenuti. Pojedinima stoje i službena putovanja van zemlje. Novac promenljivo, ali nećete biti nezadovoljni.

Zdravlje: U januar ulazite dosta iscrpljeni i isceđeni energetski, pa je moguće da naročito u prvom delu meseca, osećate manjak energije i pad imuniteta. Pored sezonskih virusa i lakog prehlađivanja, Bikovima se savetuje i da provere krvnu sliku, a ženski deo populacije bi mogao da uradi jedan detaljniji ginekološki pregled, sa posebnim akcentom na hormonski status.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

0,87 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

SLOVENIJA

1,16 EUR

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.