Bik-Mesečni horoskop za maj 2022.

Početak maja na neki način obeležava Pun Mesec u znaku Škorpije, znaku koji je se nalazi u vašem polju partnerstva i braka i time stavlja akcenata koliko je to polje značajno za vas. Nešto se mora završiti i zaokružiti ako mislite da možete lakše da funkcioništete dalje. Ili ćete vezu i brak podići na viši nivo ili će se neki odnosi privesti kraju bez povratka. Vama je potreban mir i ravnoteža u životu.

Vladar vašeg polja ozbiljnih partnersta i braka ostaje u vašem znaku do 11.maja naglašavajući i dalje značajne događaje i odnose na ljubavnom planu. Imaćete manje takta za partnera, ali ćete isto biti stimulisani strašću željom na ovom planu, posebno oni iz treće dekade ovog znaka. U međuvremenu vladar vašeg znaka Venera ulazi od 7.maja u znak Raka i to kroz polje misli, komunikacije, bliskog okruženja. Vaš mentalni sklop poprima neke značajne okrete. Imaćete potrebu da iskažete svoje misli i osećanja sa okolinom. Misliti slobodno, iskazujte ono o čemu razmišjate. U ljubavi će vam biti potrebna laka i opuštajuća komunikacija sa partnerom. Biće dugih razgovora preko telefona, skype-a, uživo i upravo sa osobom koja vam prija i dopada vam se. Kako Mars uđe u sledeći znak, znak Blizanca nakon 11.maja imamo malo izmenjenu energiju komunikacije i toka misli. Obuzeće vas strahovi, blokade. Osetićete se nestabilno, zbunjeno. Biće prisutna razna razočarenja i sve to zbog loših aspekata sa Saturnom i Neptunom . I Merkur vladar vašeg polja ljubavi i emocija, ali i dece će praviti zbrke pogotovo kada krene retrogradno ( 18.maja ). S obzirom da će se nalaziti u polju finansija dosta ćete biti usmereni na novac, a oko vas će se osećati zanemareni. Pojedinim Bikovima će biti jasno da ih bližnji gledaju kao “kasicu prasicu”.

18.maja u vašem znaku se takođe dešava Mlad Mesec I time naglašava vašu rešenost da neke stvari započinjete na drugačiji način. S obzirom da se dešava u isto vreme kada se i Merkur pokreće unazad ovo možete shvatiti kao drugu šansu bilo da se odnosi o obnovi veze i partnerskih odnosa kao i poslovnih ideja ( Merkur kroz 2 ) bilo da je lično za vas novi početak u svakom smislu te reči.

Posao

Bićete u ubrzanju na ovom polju do 11.maja. Akcija, realizacija – sve je deo ovog sektora i bićete uspešni u tome. Mars vas napušta nakon 11.maja i neće se razumeti sa Saturnom pa će vam manjkati organizacije i doslednosti. Borićete se neprijateljski nastrojenim ljudima, okolnostima koje stavljaju prepreku na vašem putu. Projekti mogu zatajiti. Finansije mogu izostati u onom željenom obliku. Teško je da ćete naći pravu podršku, ali ne zaboravite da je Sunce tih dana u vašem znaku pa se oslonite na sebe. Nagle promene, rizične situacije će vas pratiti gotovo čitavog meseca. Obratite pažnju na rashode, jer prihodi mogu biti smanjeni ili će se pak desiti da vas nenadani troškovi iznenade.

Zdravlje

Sve dok Sunce bude u vašem znaku imaćete energije i bićete u dobroj formi. Pozitivne misli, osećaj lakoće doneće i vladarka vašeg znaka kada se bude našla u znaku Raka ( 6.maj ). Savet je da ipak budete oprezni na ovom planu. Južni Mesečev čvor i Uran se nalaze u 12-polju i mogu pogoršati situaciju koju ne shvatate ozbiljno.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.