Bik-Mesečni horoskop za oktobar 2022.

Saturn jeste izašao iz vašeg polja ozbiljnih emotivnih partnerstava i braka, ali je prešao u znak Strelca, čiji ga dispozitor opet vodi u vaše polje ljubavi. Jedne forme težine ste se rešili, ali ste je sada natovarili sebi na nešto malo drugačiji, no i dalje komplikovan način. Kako bi se ovo recimo moglo odraziti kod pojedinih? Na primer – izašli ste iz nekog partnerstva koje vam je bilo kao kamen oko vrata i upleli se u drugu formu odnosa, sa nekim potpuno novim, da biste posle nekog vremena shvatili da ste suštinski dobili isti tip osobe….Sad vam je jasno ono – od sudbine se ne može pobeći…No, hajmo redom – oni u emotivnim vezama i brakovima u prvoj će polovini meseca jako sumnjati u partnerstvo u kome su. Za to može biti zaslužno partnerovo ponašanje, koje će izazivati ljubomoru i nesigurnost u vama. Vrlo često će se dogoditi da će vaši pokušaji da razgovarate samo naletati na blokadu od strane voljene osobe. Najgora je varijanta ako vi budete nasrtali i svađali se, jer se u takvim slučajevima mogu dogoditi čak i trenutni prekidi. Neki će se odnosi u drugom delu meseca oporaviti i malo krenuti na bolje, a u pojedinima čak može doći i do nekih ozbiljnih tema i planova za dalje. Oni koji su slobodni će ulazak Venere u polje ljubavi u prvoj dekadi oktobra dočekati u vrlo lošem raspoloženju. Usamljeni ste, a nekih pravih prilika ni od korova. No, ova stagnacija neće trajati nešto naročito dugo, jer konjukcija Jupitera i Venere u trećoj dekadi meseca donosi velike mogućnosti započinjanja ozbiljnijeg odnosa i to preko prijatelja, izlazaka, proslava, kolega, a jednim delom i preko poslovnih okolnosti.

Posao

Kako god okrenuli, ovaj mesec vam je vrlo promenljiv po pitanju posla i biće teško pohvatati dobre i loše periode jer će se oni u velikoj meri smenjivati. Ono što vam odgovara jeste direktno kretanje vladara polja posla i zarada, Merkura pred kraj prve dekade oktobra, jer će se poslovi koji su bili u stagnaciji ponovo pokrenuti i neke zaostale obaveze konačno rešiti. Međutim, u tačno tom periodu vaša je vladarka pod kvadratom tranzitnog Saturna pa ste vi prinuđeni da se povinujete nekim okolnostima koje vas sprečavaju da stvari radite na svoj način. Opterećenost obavezama je velika i taj trend će se nastaviti sve do kraja ovog meseca. O odnosima sa nadređenima će biti neophodno voditi računa. Sunce u vašem polju poslovnih obaveza u kombinaciji sa direktnim Merkurom doneće u drugom delu oktobra malo više prilika za nove saradnje, nove ugovore…a ovaj period bi i nezaposleni trebali da koriste da eventualno pronađu neki poslić. Naročito bi za tako nešto mogao biti pogodna poslednja nedelja oktobra kada bi vam neki honorarni posao mogao „uleteti“ baš neočekivano.

Zdravlje

Bikovi se već godinama bore sa opozicijom Urana i kvadratom Plutona na svoje polje zdravlja. Tokom ovog meseca najnapetija vam je druga dekada kada će biti dosta stresnih situacija, kada će vaša energija biti u velikom padu i kada potencijalno otvarate vrata problemima sa imunitetom, ali i sa varenjem, a neke loše navike će početi da uzimaju svoj danak.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.