Blizanci-Mesečni horoskop za februar 2022.

Ljubav: Saturn je već smešten i boraviće naredne tri godine u vaše polje partnerstva i odnosa. U ovom trenutku najviše ga osećaju pripadnici prve dekade. On od vas traži odgovornost i realan pristup partnerskim i ljubavnim odnosima. Kroz dubinu se rešavaju ograničenja i nesuglasice, a najviše kroz iskrenost. Dobro sagledajte šta želite u ovom polju. U prvoj nedelji februara dolazi do mimoilaženja sa voljenom osobom. Osetićete sputanim u odnosima. Oni slobodni neće videti ni u čemu sklad i zadovoljstvo. Bolje je „zamrznuti“ sliku i sačekati povoljnije trenutke da osetiš ko ili šta je pravo u tvom ljubavnom životu.Šarm, intezitet, strast vam ipak obeležava naredni period. Ne preterujte u iskazivanju osećanja, partneru je potrebna „tišina“. Nemoj ga/je pogrešno shvatiti.

Posao: Putovanja, sastanci, dogovori, konferencije, kongresi, pregovori sve je užurbano i dobro za Blizance tokom februara. Imaćete mogućnosti da svoje kvalifikacije podignete na viši nivo i to upravo kroz priču koja ima korene u prerhodnom periodu. Mars i Venera se nalaze u kuću karijere pa može da podrži napredak. Ipak, računajte na konkurenciju, na odnose koji imaju formu nadmetanja. Šefa ili nadređenog koji vam daje pohvalu za ispunjene zadatke, a istovremeno traži od vas više angažovanja. Ambicija jeste prisutna, ali je poželjnije da završavate priče koje imaju već tok, nego da započinjete nešto novo. Poslovni uspesi će pratiti i dobre finansije tokom ovog meseca, posebno do kraja druge dekade meseca.

Zdravlje: Polje zdravlja nije ugroženo.Uglavnom ćete tokom ovog perioda biti u top formi. Pazite se povreda sredinom meseca.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.