Blizanci-Mesečni horoskop za jul 2020.godine

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Saznajte šta Vas čeka. Pozovite savetnika, recite šta Vas muči.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

POSAO: Stari saradnici se vraćaju pod uticajem retro Merkura koji je i vaš vladar ujedno. Možete da računate na dobar mesec jer vam zvezde obećavaju da ćete imati poslovni uspeh i novac. Sposobni kada treba da zaradite, jasan cilj i vaš um brzog Merkura funkcioniše besprekorno. Ako želite da imate kontakt sa inostranstvom, onda gledajte da to bude na početku ili bar prvih deset dana meseca. Svaka promena za vas je veliko duhovno uspeće, dobro došla u vaš život, jer ste veoma nadareni za pokretanje novih ideja pa će i odlazak u inostranstvo poslovne prirode biti ne samo novo iskustvo već i nova ideja i strategija za dalje sutra. Dobar odnos sa vazušnim znacima i vatrenim, posebno treba da radite sa osobom iz znaka Ovan.

LJUBAV: Slobodni Blizanci imaju strah da se pokažu, otvore srce i pokrenu ljubavnu energiju. Vi volite leto i druženje, što više budete odugovlačili, voljena osoba će se okrenuti i otići. Oni koji su u braku moraju da paze od druge polovine meseca na komunikaciju jer postoji mogućnost svađe i kratkog razdvajanja. Retrogradni Merkur sigurno će odigrati svoju ulogu, gde će se voditi računa o daljoj komunikaciji sa partnerom. Dobar odnos sa zemljanim znakovima, Devica, Bik, Jarac.

ZDRAVLJE: Treba održati kondiciju, čuvati respiratorni sistem i baviti se sportom koji pruža pored zdravlja i druženje, možda neka odbojka na plaži.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.