Blizanci-Mesečni horoskop za jul 2022.

Prva dekada meseca je savršena za emotivne relacije, jer imate inicijativu, imate šarm i tačno prepoznajete kada treba delati i na koji način. Ovo je period da slobodni uđu u jedan zanimljiv odnos, koji može krenuti jako dobro u početnoj fazi, međutim – ukoliko želite i da ga zadržite vrlo brzo ćete shvatiti da je partner možda zahtevniji nego što ste to u početku pomislili. Ispostaviće se da su neke od tek započetih veza više u formi letnje zabave nego nešto što ćete moći da zadržite. Ipak, biće izuzetaka i od ovog pravila. Bićete dosta emotivniji i mekši većim delom jula, pa ćete povremeno imati osećaj da bračni partner ili neko sa kim ste u dužem emotivnom odnosu manipuliše vama i „vrti vas oko prsta“. Venera, koja vlada vašim poljem ljubavi, nalazi se u znaku Lava i vašem polju komunikacije, pa ćete brzo shvatiti da je ključ za zajedništvo i funkcionisanje odnosa to da sa dragom osobom razgovarate o svemu što vas muči. Pošto u poslednjoj nedelji meseca Venera kreće retrogradno, moguće je da će sve emotivne relacije od tog perioda biti pod pritiskom i da ćete teško nalaziti zajednički jezik sa partnerom. Ne treba zanemariti ni to da će vaše promene raspoloženja i stavova biti jako naglašene, da ćete se često osećati sputano u vezama i da ćete želeti da menjate nešto. Malo više razumevanja i priče…

Posao

Sve ono vezano za posao i zarade postavljeno je prilično solidno tokom jula. Pošto će Sunce veći deo perioda tranzitirati kroz ovo polje, a polovinom meseca imamo i Mlad Mesec u istom znaku, uložite više sebe jer su velike mogućnosti da će vam se sve ovo i isplatiti. Stoji da će prisustvo Marsa davati povremeno jednu nervoznu „notu“ u vašim poslovnim relacijama, ali to je nešto na šta ćete morati da se naviknete i pokušate da smirujete napete situacije. Mars je vladar vaših poslovnih obaveza, kolega, a u istom polju je i retrogradni Saturn, tako da svakako ne računajte na neku veliku pomoć od ljudi sa kojima radite na dnevnoj bazi. „Svaki čovek za sebe“ – bi otprilike bilo geslo tokom jula, pa ako do sada niste naučili da se najbolje snalazite i funkcionišete sami sa sobom, ovo će vam sada biti potpuno jasno. Stoje vam velike obaveze, ali i dobre mogućnosti za zarade, naročito preko novih saradnji i ugovora. Finansijski deo je znatno bolji nego ranije a možete regulisati i neka dugovanja i to u drugom delu jula.

Zdravlje

U prvom delu meseca dobro, dok od druge polovine jula, što zbog neadekvatne i preterane ishrane, što zbog nerviranja – imate probleme sa stomačnom regijom. Potražite savet nutricioniste.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.