Blizanci-Mesečni horoskop za novembar 2022.

Venera u prvoj dekadi novembra ulazi u vaše polje ljubavi i znak Vage. Sigurno je da će se pojaviti jedna, a možda i više osoba koje će vam biti interesantne i koje će vas svojom šarmantnošću jako privlačiti. No, tek od polovine meseca ćete vi pokušati da uradite nešto malo više po tom pitanju, a i to će biti vrlo oprezno ili možda čak preko posrednika. Možete se preko zajedničkog prijatelja ili kolege raspitivati o ovoj osobi ili slati signale da ste zainteresovani. Previše možda analizirate da li je pravi trenutak, previše sebe opterećujete nebitnim sitnicama, pa je moguće da će se ovo vaše „muvanje“ razvući bez preke potrebe. Tek poslednja dekada meseca vam donosi potrebnu sigurnost u sebe i želju da uradite nešto konkretnije. I pored ovog odugovlačenja, biće vam bitno da se nešto dešava i da imate osobu o kojoj možete razmišljati i maštati. Oni u emotivnim vezama i brakovima povremeno će imati osećaj težine u odnosima sa partnerom, što je posledica Saturna koji opozicijom gleda na vaš znak. I pored toga, ovog bi se meseca mogla ostvariti dosta dobra komunikacija i povezanost sa partnerom, ali će zaista biti potrebno prilagođavanje. Voljena osoba može neke stvari i probleme preuveličavati, a vaš bi zadatak bio da budete smireni i ne dozvolite da vas sve ovo izbaci iz takta. Na žalost, ili na sreću – od vašeg ponašanja u ovom periodu zavisi da li ćete mirnije prolaziti kroz odnose ili će biti napetosti.

Posao

Tranzit vašeg vladara kroz polje svakodnevnih poslovnih obaveza govori o velikoj energiji koju ćete ulagati i želji da unapredite i pokrenete neke poslovne saradnje i projekte. Najbolja šansa za tako nešto je druga dekada novembra, kada trud iz prethodnog perioda može dati dobre rezultate kroz finansije ili kroz pokretanje ozbiljnog posla sa jakim ljudima. Ovaj period je i materijalno, finansijski najisplativiji i sve što u tom trenutku aktivirate ima šanse za uspeh. Generalno su postavke mnogo bolje nego za prethodni mesec, ne može vam se obećati lakoća, jer nje neće biti, ali se vidi da ćete podršku za svoje planove imati, pa vam jedino ostaje da radite i da ne odustajete od onoga što ste namerili. Treća dekada donosi nezaposlenima najbolje mogućnosti da prekinu period stagnacije, posao koji dobijate biće sa velikim obavezama i možda jačom odgovornošću od one koju ste želeli, ali obećava dugotrajniju stabilnost za vas. Vredi ulagati trud u pokretanje poslova i saradnji sa stranim firmama, jer imate dobre predispozicije da se ostvarite i na ovom polju.

Zdravlje

Sve vezano za zdravstvenu simboliku je dosta dobro tokom novembra, naročito ako vi budete poklanjali punu pažnju sebi i ne dozvolili da neke sitnije tegobe prerastu u veće. Zbog simbolike Škorpije kroz koju će tranzitirati vaš vladar, čuvajte se prehlada, virusa, infekcija, čuvajte urinarni trakt, ženama mogući ginekološki problemi.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.