Blizanci-Mesečni horoskop za oktobar 2021.

Ljubav

Tokom najvećeg dela oktobra meseca Blizanci u emotivnim vezama I brakovima će se truditi da se prilagode odnosu u kome su I da više nego do sada ispoštuju želje I potrebe voljene osobe. Vladar vašeg znaka, Merkur, tranzitiraće kroz Vagu I vi ćete usvojiti princip zajedništva, harmoničnosti, usklađivanja sa partnerom. Verovatno ćete češće zajedno izlaziti, ili se baviti više društvenim aktivnostima, a sigurno je da će vam odgovarati da budete okruženi prijateljima I dragim ljudima. Naglašeni znak Škorpije u prvom delu oktobra dodatno će začiniti vaše emotivne relacije, time što će vam doneti porast seksualnosti, spremnost da ostvarite sa voljenom osobom neke svoje fantazije. U svakom slučaju – u spavaćoj sobi će biti više nego interesantno! Dokle god na prvo mesto budete stavljali zajedničke interese, a ne lične prioritete, dokle god budete u fazonu “mi” a ne “ja” – nećete imati nikakvih problema. Za slobodne Blizance imamo lepe vesti – mlad Mesec na samom početku oktobra u vašem polju ljubavi, zabave, provoda, olakšanih životnih okolnosti – obeležiće u potpunosti ovaj period I doneti vam neizmerno zadovoljstvo. Bićete u pokretu, okruženi interesantnim ljudima sa kojima je lepo I lako flertovati, a obzirom da je vaša planeta ljubavi u znaku Škorpije – sigurno je I da će velike strasti biti “u igri”. Uživajte, a ako želite nešto ozbiljnije I da se “smirite” – onda je drugi deo oktobra rezervisan za vas!

Posao

U ovaj mesec ulazite pod potpuno drugačijom energijom. Vrlo naporan period je sada definitivno za vama, ali ćete u prvoj dekadi još uvek biti pod pritiskom koji vam nameću poslovni saradnici I partneri. Od druge dekade lakše uspostavljate dobru komunikaciju I spremniji ste za kompromis I prilagođavanje, kao I oni sa kojima dolazite u kontakt, pa su pred vama dobre šanse za pokretanje novih poslovnih projekata I saradnje. U polju koje vlada poslovnom svakodnevicom tranzitira planeta Venera, koja će doneti skladnije odnose sa kolegama I veće razumevanje. Promene koje priželjkujete moći ćete da ostvarite tokom oktobra, ali ne očekujte da će se one dogoditi same od sebe. Od vas će se očekivati da “izgarate” na radnom mestu, no nemojte žaliti truda – rezultatima ćete biti više nego zadovoljni! Sredinom meseca mogući su jači troškovi, ali generalno – finansije idu ka oporavku I poboljšanju.

Zdravlje

U drugoj dekadi meseca doći će do blagog energetskog pada, Imunitet vam baš I neće biti najbolji I u ovom periodu bi bilo dobro da se više odmarate, jače hranite I uzimate neophodne vitamine I minerale. Ostatak meseca je prilično dobar.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.