Blizanci-Mesečni horoskop za septembar 2021.

Ljubav

Istina je da Jupiter tokom ovog perioda ulazi u vaše polje ljubavi, ali slobodni Blizanci će na pravi način moći da iskoriste njegov uticaj tek u poslednjoj dekadi septembra. Naime, vladar vašeg znaka će većim delom ovog perioda ići retrogradnim hodom, vi ćete često biti okupirani emotivnom prošlošću, razmišljaćete previše I kalkulisati u novim poznanstvima I teško ćete se opuštati I prepustiti dešavanjima. Odmah da napomenem – tu emotivnu prošlost batalite, od toga teško da će ponovo biti nešto, čak iako obnovite kontakt sa nekim bivšim partnerom, dešavanja će biti kratkotrajna I vrlo brzo ponovo zgasnuti. Evidentno je da ćete tek u trećoj dekadi biti spremni da se prepustite čarima novih ljubavi, verovatno zbog toga što osobi koja se u ovom periodu pojavljuje nećete moći da odolite. Zaboravićete na svoj strah I nesigurnost, na potrebu da zaštitite svoje srce I sa uživanjem ćete sa ovom osobom pojačati komunikaciju I susrete. Čak I da se ne otpočne konkretna nova veza u septembru, stvorićete fenomenalne preduslove I temelj za tako nešto početkom oktobra meseca. U emotivnim vezama I brakovima partner je trenutno u mnogo boljoj poziciji od vas. Bilo bi najbolje da se prepustite njegovom vođstvu, jer ćete vi često biti malodušni, umorni I previše nervozni. Voljena osoba će biti vaš oslonac.

Posao

Pomračenje Sunca početkom septembra I pomračenje Meseca polovinom ovog perioda imaće veliki uticaj na vaš poslovni segment, jer pogađaju vaše polje privatnog posla, osnove, poslovnog temelja, kao I polje karijere. Evidentno je da je pred vama jedan napet period, pogotovo što I vladar vašeg znaka većim delom meseca ide retrogradnim hodom. Blizanci će morati da dobro “protresu” sve ono što su u prethodnom periodu radili, da provere koliko su njihovi poslovi sigurni, da uvedu promene koje im se verovatno neće dopasti, ali koje su sada neophodne da biste mogli da isplivate iz ovog komplikovanog vremena. Sve do poslednje nedelje septembra moraćete da se borite I sa teškoćama u dogovorima, sa kašnjenjima I problemima sa tehničkim sredstvima. Period je nepovoljan za one koji tek traže posao, a pojedini od zaposlenih će se možda suočiti I sa prestankom radnog odnosa. U seprembru biće evidentan I udar na vaš finansijski segment, pa pamet u glavu – nije vreme za opuštanje I “lako ćemo” fazon.

Zdravlje

Iako Mars, koji vlada vašim poljem zdravlja ima solidne postavke tokom septembra, ipak vaš vladar Merkur, ide retrogradnim hodom, pa je u prve dve dekade meseca neophodno obratiti više pažnje na stanje organizma. Potreban vam je odmor da biste obnovili svoju energiju, kao I velika posvećenost sebi.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.