Devica-Mesečni horoskop za avgust 2021.

Posao

Jupiter i dalje samo statira u vašem prvom polju i nikako da donese sve ono što se od njega iščekuje. Srećom, polako izlazi iz kvadrata sa Saturnom, ali do ulaska Merkura 31.jula bitnih dešavanja neće biti. Tek kada vaš vladar Merkur podstakne nove događaje, pozitivna simbolika Jupitera dolazi do izražaja. To praktično znači da će ponovo biti aktuelni stari projekti koje ste do sada zanemarivali. Pažljivo pratite dešavanja u poslovnom okruženju i iskoristite informacije koje vam idu naruku. Sada je vreme za obnovu planova i revitalizaciju starih ideja. U isto vreme, mogući su problemi vezani za porodična pitanja i nekretnine, posebno kod onih koji imaju neraščišćene pravno-imovinske odnose. Pošto je Merkur ujedno vladar Device ali i Blizanaca gde se nalazi vaše deseto polje, potrudite se da rešite sva pitanja vezana za status, bilo poslovni ili imovinski.

Ljubav

Sve do ulaska Venere u znak Device, 5. avgusta, emotivni problemi biće potisnuti a moguće je da se upustite u tajnu vezu. Zbog ovog aspekta ne treba insistirati na javnosti odnosa, do navedenog datuma, a ni nakon toga jer pozicija Venere je takva da se njene slabosti mogu iskoristiti kao prednosti ako sve ostane daleko od očiju javnosti. Sve veze i odnosi tokom perioda kretanja Venere kroz Devicu biće na testu, posebno kada se nađe u konjunkciji sa mesečevim čvorom, 15. avgusta. U tom periodu dosta pripadnika znaka prekinuće veze koje im ne odgovaraju ili im donose više problema nego radosti. Bilo bi dobro da iskoristite ovo vreme za preispitivanje i raščišćavanje svih odnosa koji komplikuju emotivni život i ne donose povoljna rešenja.

Zdravlje

Psihička preopterećenja, nesanica i problemi sa cirkulacijom I tečnošću u organizmu mogu činiti naredni period nekomfornim.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.