Devica-Mesečni horoskop za jul 2022.

Sunce i Mars u znaku Raka vam odgovaraju jer su u skladnom aspektu sa vašim znakom, pa ćete imati više prilika za regulisanje svog emotivnog statusa. Pun Mesec se početkom jula dešava u vašem polju ljubavi i nagoveštava završetak jednog perioda kada ste više davali nego primali. Polovinom meseca imamo Mlad Mesec, ali u vašem polju uzvraćene ljubavi i naklonosti od strane drugih, tako da mi se čini da će neke stvari ipak doći na svoje mesto. U dužim emotivnim vezama i brakovima situacija je ipak dosta bolja nego što je bila, pa ćete mirnije moći da koračate kroz jul i da čekate prelazak Jupitera u vaš znak tokom narednog meseca. Planeta ljubavi će samo zakoračiti u vaš znak i krenuti retrogradnim hodom ponovo ka znaku Lava, tako da će se neke ljubavne prilike propustiti ili prolongirati za naredni period. Tajne veze i afere su i u ovom periodu dosta aktivirane, naročito će Device preko posla i poslovnih okolnosti imati tendenciju da „zalutaju“ u neki odnos za koji ne žele da bilo ko sazna. Potreban je oprez, naročito u drugom delu ovog meseca, čuvajte svoj ugled i čast, a čuvajte se i radoznalih pogleda koji mogu „provaliti“ šta se dešava kod vas. Neko će pokušavati da vas osvoji ne birajući sredstva i načine udvaranja, možda će vam ova nasrtljivost donekle smetati, ali generalno – prija vam kada se suprotni pol vrti oko vas….

Posao

Ne oklevajte da iskoristite podsticajne prilike za nove poslovne saradnje ili zaradu u prvoj dekadi ovog meseca. Već posle toga ulazite u jednu malo težu situaciju, što ne znači da nećete moći da funkcionišete na zadovoljavajući način, već da će biti potrebno ulagati mnogo više napora. Vladar posla i zarada, Venera, biće u napetom aspektu sa Saturnom iz polja komunikacije i pokreta. Vladar polja poslovnih obaveza ide retrogradnim hodom, ali će vam zato odgovarati prelazak Merkura u polje zarade od profesije, protekcije od strane drugih i veza i kontakata. Zbirno gledano – za sve ono što želite da aktivirate moraćete da sprovedete opsežne pripreme, da uključite strpljivost i da budete spremni na opstrukciju ili od strane drugih ili od okolnosti koje neće biti na vašoj strani. Špekulacije, rizici, zarade „na crno“ i zarade od privatnih poslova – ovo su mesta gde prilivi novca mogu biti povećani. Igrajte mudro, faktor iznenađenja i riskantnog ulaganja može se pokazati kao jako dobar, ali treba znati stati.

Zdravlje

Povremeni problemi sa kičmom, zglobovima. Vama je generalno stomak jedna od osetljivijih tačaka i u narednom periodu morate voditi računa o stresu, koji kod vas uvek izaziva probleme sa varenjem, nadimanje, nedefinisane bolove.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.