Devica-Mesečni horoskop za septembar 2021.

Ljubav

Komplikovan emotivni mesec je pred Devicama. Pomračenje Sunca dešava se u vašem znaku, vaš vladar Merkur ide retrogradnim hodom, a pomračenje Meseca je u polju ozbiljnih partnerstava. Takođe, u polju doma dva malefika – Saturn I Mars samo će dodati opterećenje na celu situaciju. No, idemo redom – od samog početka perioda biće evidentno da su emotivne veze I bračni odnosi na velikoj raskrsnici. One relacije u kojima već odavno situacije nisu kako treba, proživeće jedan težak ispit I sigurno je da će neke od njih prestati da postoje. Moram da napomenem da ni vi ni partner nećete imati dovoljno snage da samostalno “iščupate” odnos, ono što će biti neophodno jeste da oboje shvatite da je vaša veza u dubokoj krizi I da se morate posvetiti pokušajima da spasete što se spasti da. Želim vam posvećenost, odgovornost prema odnosu sa voljenom osobom….i sreću….jer će vam svakako biti neophodna. Ako postoji tajni emotivni odnos, bez obzira na to da li ste zauzeti ili slobodni – ovde će biti velikih krahova…Ni slobodni pripadnici znaka neće lako proći kroz ovaj period – u prve dve dekade vi ste “ni tamo ni ovamo”….ne znate šta želite, čas se okrećete bivšim partnerima, čas samujete, čas se uplićete u kombinacije I seksualne afere I aferice. Tek od početka treće dekade počećete da se oporavljate I da vam polako “sviće”. No, prave emotivne prilike, na žalost, ostaće tek za oktobar mesec.

Posao

Jupiter ulazi u vaše polje posla I novca krajem prve dekade meseca, ali ćete njegov pozitivan uticaj osetiti tek pri kraju septembra. Pre toga, pred vama je nezgodan I prilično naporan put kroz poslovne vode. Pomračenja Sunca I Meseca delovaće najviše u vašim poslovno partnerskim relacijama I moguće je da će se neke saradnje u ovom periodu okončati, a neki od vas čak mogu ostati I bez radnog mesta. U kolegijalnom okruženju će biti mnogo nesuglasica, čak podmetanja I evidentno je da će komunikacija I sa onima sa kojima neposredno radite, ali I sa spoljnim saradnicima biti jako komplikovana. No, nije sve tako crno – kada u poslednjoj dekadi meseca vaš vladar krene direktnim hodom I počne da izlazi iz svoje senke, neke propuštene prilike će se ponovo otvoriti pred vama. Takođe, uspećete da rešite jače poslovne probleme I polako počnete da stvarate odlične temelje za period koji je tek pred vama, tokom oktobra. U finansijskom segmentu – tek u trećoj dekadi očekujte oporavak I stabilizaciju.

Zdravlje

I kod vas će nagomilani problemi prouzrokovati napetost I stres koji će se svakako odraziti na vašu zdravstvenu situaciju. Učinite ono što je do vas da olakšate sebi – odmarajte se, relaksirajte, trudite se da vodite zdrav život.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.