Devica-Mesečni horoskop za septembar 2022.

Device u bračnim odnosima dobijaju „poklon“ tokom ovog meseca –ulazak Saturna u polje doma i porodice. Ne brinite se, nije vreme za kukanje, ipak će se sve tokom ovog perioda odvijati poprilično dobro (možda malo dosadno) između vas i bračnog partnera. Jedan savet – ne zvocajte baš mnogo i ne opterećujte ni sebe ni drugu stranu konstantnim zakeranjima jer bi vam poslednja nedelja ovog meseca mogla doneti burnije rasprave i zahlađenje odnosa. Pokušajte da bacite malo više akcenat na to da učinite da vam bude lepo i sve će biti baš potaman. Što se onih u emotivnim vezama tiče, baš se i nećete proslaviti nekim značajnim dešavanjima. Možda je ovo i dobro, jer ćete i vi i voljena osoba moći da se posvetite svojim poslovima i date prioritetno mesto onim situacijama koje zaista treba rešavati i gde se treba potruditi maksimalno. Vaša veza nije ugrožena, ali će vama u drugom delu septembra ipak zafaliti malo „žara“, ipak ćete osetiti potrebu da se osećate voljeno i željeno. Nemojte se baš odmah okrenuti nekoj rezervnoj varijanti koja služi da vas s vremena na vreme „prodrma“. Ako već varate, nemojte se žaliti ako se u nekom narednom periodu suočite sa istom situacijom od strane voljene osobe…Slobodni bi možda nešto staro, a možda bi i nešto novo, a najverovatnije je da uopšte nisu sigurni šta bi zaista. Da ćete imati prilika – hoćete…a da li ćete ih iskoristiti, to je već druga stvar. Moguće je da ovaj mesec prođe bez nekih konkretnijih ljubavnih dešavanja (avanturu ne računam u to).

Posao

Pomračenje Sunca i Mlad Mesec u vašem znaku mogu doneti Devicama promenu koja im je potrebna. Ukoliko ste sami sebe kočili u nekim stvarima, ustručavali se da se u potpunosti zauzmete za sebe (narodski rečeno – da lupite šakom o sto) sada ćete shvatiti da je sve mnogo lakše kada sebe stavite na
prvo mesto. Neke stvari vam tokom ovog meseca odgovaraju, neke ne. Pošto vladarka polja posla i novca Venera kreće direktno, u tom segmentu ćete osetiti olakšanje. Međutim, u drugom delu septembra vladar vašeg znaka, Merkur, kreće retrogradnim hodom i to baš u polju pod vlašću Venere. Neko bi rekao – taman ste se malo zalaufali i krenuli kako treba, kad eto nekih odlaganja i prolongiranja opet. No, dobro – tu je u poslednjoj dekadi meseca podrška od strane Marsa koji ulazi u vaš znak i to taman kada Sunce pređe u Vagu. Opet se pred vas postavlja podsticajno vreme kada ličnim angažovanjem možete prevazići neke prepreke. Finansije tokom ovog perioda promenljivo, što vas može „naterati“ da spas potražite u nekoj zaradi sa strane. Vodite računa samo da ovo bude legalno i pazite se prevara.

Zdravlje

Slaba tačka tokom septembra su stomak i parni organi – bubrezi, jajnici, pluća. Pored ovoga možete imati problema i sa kožom, ekcemima. Poslednja dekada meseca je nešto problematičnija i tada treba više obratiti pažnje na sebe. Strogo vam je zabranjeno konzumiranje većih količina alkoholnih pića.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.