Dnevni horoskop za 01.decembar 2021

OVAN

Karijera: Nečiji poslovni maniri ili ponašanje deluju zbunjujuće, ali istovremeno ni vi ne nudite dovoljno ubedljive odgovore na neka osnovna pitanja. Ponekad je teško tačno proceniti, ko ili koliko dobija u poslovno-finansijskoj saradnji.

Ljubav: . Prijaće vam nečije prisustvo ili „susret iznenađenja”. Dozvolite svojim emocijama da Vas navedu na dobar izbor ili na odluku koja može da prija i vašem partneru.

Zdravlje: Važno je da pravilno usmeravate svoju energiju.

BIK

Karijera: Primećujete da među saradnicima postoje različiti interesi i da se to zatim automatski odražava na zajednički dogovor. Učinite sve što je potrebno da opravdate svoju ulogu u poslovnoj saradnji, pokažite dodatnu meru odgovornosti.

Ljubav: Voljena osoba indirektno pokušava da utiče na vašu odluku, što nije loše u dugoročnijoj perspektivi odnosa. Nema razloga da sumnjate u nečije iskrene namere.

Zdravlje: Dozvolite nekom da vas oraspoloži, opustite se.

BLIZANCI

Karijera: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi i imate istančan sluh za procenu dobrih poslovnih ideja ili mogućnosti. Slobodno pokrenite inicijativu u više pravaca, dovoljno ste sposobni da prevaziđete prosečna merila ili osrednje ocene.

Ljubav: Nema razloga da se ponašate suviše suzdržano u nečijem društvu. Bez lažne skromnosti, postoji provereni način da obradujete i usrećite voljenu osobu.

Zdravlje: Važno je da ulepšate svoje raspoloženje i zajedničko zadovoljstvo.

RAK

Karijera: Dok vi možda trpite zbog negativnih uticaja ili zbog nečije samovolje, saradnici deluju relativno bezbrižno i ne obraćaju pažnju na vaše zamerke. Ipak, nema razloga da se sukobljavate sa osobom kojoj nedostaje osnovna tolerancija i razumevanje.

Ljubav: Bez obzira na sve, prihvatite ideju koju predlaže voljena osoba ili neku skoro „utešnu varijantu”.

Zdravlje: Podstičite kod sebe umerenost, veću samokontrolu i toleranciju.

LAV

Karijera: Ponekad stvari izgledaju drugačije od prvog utiska koji stičete na osnovu nečije priče. Proverite različite informacije koje utiču na dalji tok poslovne saradnje. Nema razloga da donosite ishitrene odluke ili da menjate svoj uobičajeni raspored.

Ljubav: . U odnosu sa voljenom osobom brinete bez pravog povoda. Ukoliko svoj odnos svodite na nivo pretpostavki, onda dolazite i do pogrešnog zaključka.

Zdravlje: Važno je da sačuvate optimizam i dobru volju.

DEVICA

Karijera: Ideju koju imate ne treba isticati kao najbolje poslovno rešenje, strpljivo sačekajte na nečiju podršku koja vam nedostaje. Ukoliko pažljivo pratite ono sto se dešava na poslovnoj sceni, biće vam jasno na koga možete u potpunosti da računate u saradnji.

Ljubav: . Vaše emotivne nemire neko objašnjava na pogrešan način. Nažalost, vaša upornost i opravdanja češće donose suprotan efekat.

Zdravlje: Delujete napeto, opustite se od suvišnih briga.

VAGA

Karijera: Na pomolu su novi događaji na poslovnoj sceni i diže se velika pašina oko nekih sporednih situacija. Pokušavate da odredite svoje mesto u poslovnim krugovima, ali i da sačuvate dobar odnos sa proverenim timom saradnika.

Ljubav: Nemojte dozvoliti da Vas nečije ponašanje isprovocira na pogrešnu emotivnu reakciju. Budite strpljiviji nego obično kako biste pravilno procenili svoje mogućnosti.

Zdravlje: Kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode.

ŠKORPIJA

Karijera: U ovom trenutku nečije reči ne znače mnogo, potrebno je da preuzmete aktivnu ulogu ili više da se orijentišete ka praktičnim rešenjima. Pokazaće se da je sreća na vašoj strani, nema razloga da se povlačite u stranu.

Ljubav: Delujete zadovoljno i inspirativno, dobijate emotivnu podršku od osobe koja ima važno mesto u Vašem životu. Imate sjajan predosećaj koji treba da sledite, kao svoju vodilju.

Zdravlje: Učinite nesto korisno u prilog lepšem izgledu i boljem raspoloženju.

STRELAC

Karijera: Napravili ste pogrešnu poslovnu procenu, tako da vam preostaje da istrpite nečije komentare ili reči kritike. Strpljivo sačekajte na novu priliku i izbegavajte odgovore na neka dvosmislena pitanja koja unose dodatnu pometnju u poslovne odnose.

Ljubav: Ne nalazite opravdanje za nečiji postupak, ali do god osećate emotivnu uznemirenost ne možete da donesete ispravnu odluku kako da odgovorite.

Zdravlje: Ne treba klonuti duhom, posmatrajte stvari sa više optimizma.

JARAC

Karijera: Pokušavate da razumete nečije motive i tražite efikasno rešenje koje zadovoljava zajedničke poslovne interese. Dobro razmislite pre nego što prihvatite nečije uslove, nema razloga da vas forsiraju na ubrzane odluke.

Ljubav: Prikrivate svoje emotivno nezadovoljstvo zbog nečije odluke. Ali, nemojte donositi ishitreni zaključak na osnovu prvog utiska koji imate. Stvari mogu da se promene.

Zdravlje: Prijaće vam odmor i psiho-fizička relaksacija.

VODOLIJA

Karijera: Nekome nedostaje nota iskrenosti a vama dodatno strpljenje, tako da se zajednički susret pretvara u raspravu o značaju različitih poslovnih ciljeva. Važno je da izvučete određenu pouku iz sadašnje situacije.

Ljubav: Na sreću postoji osoba koja može da vas oraspoloži na poseban način, posvetite pažnju nekim vedrijim temama koje će vam prijati. Partner očekuje da ispunite dato obećanje.

Zdravlje: Izbegavajte naporne ili stresne situacije koje vas dodatno zamaraju.

RIBE

Karijera: Vaša intuicija deluje skoro nepogrešivo u različitim situacijama. Imate važnu ulogu u proceni dobrih ideja, koje utiču na završne rezultate ili na nivo uspeha u poslovno-finansijskoj saradnji.

Ljubav: Sačuvajte prisebnost duha. Nečije prisustvo deluje pozitivno na vaše raspoloženje. Pronalazite dobar smisao i pravu inspiraciju da se prikažete u novom svetlu pred bliskom osobom.

Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.