Dnevni horoskop za 13. 5. 2022.

Ovan

Danas se ne osećate baš najbolje. Nemate elana i ne radi Vam se ništa. Najbolje bi bilo da završite poslove od juče, ne započinjite ništa novo. Budite detaljniji nego inače.
Bik
Dobro se osećate i raspoloženi ste. Vidite se sa prijateljima sa kojima se niste videli odavno. Potrudite se da zadržite neke bitne informacije za sebe, jer neko može da zloupotrebiti to što čuje.
Blizanci
Imate dosta posla. Nikako Vam nije jasno šta se tačno traži od Vas. Ne radi Vam se danas, pa se bar potrudite da odradite to što morate.
Rak
Idite na kraći put. Potrudite se da se usredsredite na neke nove ideje, na neke nove izazove, porazgovarajte sa bliskim ljudima, poslušajte njihove savete. Osetljivi ste danas.
Lav
Imate problem sa novcem, ali i sa nekom osobom iz neposrednog okruženja. Pokušajte razgovorom da poboljšate vaš odnos. Skloni ste raspravama danas.
Devica
Partner je dobro raspoložen. Potrudite se da više vremena provedete zajedno, a ako ste slobodni, idite sa prijateljima u provod. Skloni ste flertu. Dobra je saradnja sa drugima.
Vaga
Imate dosta obaveza na poslu. Dajte sve od sebe i dobro se organizujete, greške se neće tolerisati. Moguće su neke nejasnoće ili nesporazumi sa kolegama.
Škorpija
Zabavite se sa partnerom. Potrudite se da se bavite sportom danas, ili barem šetajte, to Vam baš treba. Danas je dan za nagradne igre.
Strelac
Nervozni ste. Najbolje bi bilo da ostanete kod kuće. Budite prijatni prema članovima porodice.
Jarac
Danas ste pričljiviji nego inače. Najbolje bi bilo da idete u šetnju ili na neki kraći put. Porazgovarajte sa rodbinom ili posetite neke drage ljude, neko Vas se uželeo.
Vodolija
Danas ste bolje raspoloženi. Imaćete neke novčane izdatke, pa bar platite račune, a ako Vam ostane – častite ste, dobar je dan za kupovinu.
Ribe
Nervozni ste. Ne možete nikako da se odmorite i naspavate. Dajte sve od sebe da ne prenosite nervozu na druge.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.