Dnevni horoskop za 14. 2. 2022.

Ovan

I danas imate dosta posla. Postavite realne ciljeve, ne žurite, nego odradite šta možete ali temeljno. Izdvojite vreme za porodicu.

Bik

Potrudite se da budete smireni danas. Usmerite se na zadatke koje imate, ali ne zaboravite da je danas subota, pa možete i da odahnete malo s poslom.

Blizanci

Danas je dobar dan da kupite neke stvari koje ste odavno planirali. Nemojte biti impulsivni, nego sve što ima veze sa novcem ili kupovinom odradite polako.

Rak

Posvetite se partneru. Usredsredite se na saradnju sa drugima. Razmislite dobro pre nego što nešto kažete, ne brzajte sa odlukama.

Lav

Jako ste ambiciozni. Bitno je da se usredsredite na posao danas. Pazite da ne kasnite sa obavezama, tako ćete zaslužiti poštovanje drugih.

Devica

Jako Vam je bitna sigurnost u vezi, pa se potrudite da to kažete partneru. Usredsredite se na neke probleme iz prošlosti koje je trebalo odavno da rešite. Budite realni i ne kritikujte previše partnera.

Vaga

Pokušajte da se više okrenete porodičnom životu. Ukoliko imate vremena izbacite neke stvari koje Vam smetaju iz kuće. Nemojte biti konzervativni prema nekim novim idejama koje Vam drugi predlažu.

Škorpija

Usmerite se na komunikaciju i budite prijatniji prema drugima. Najbolje bi bilo da se ne uzrujavate previše.

Strelac

Moguć priliv novca. Usredsredite se na štednju, a ne na trošenje. Jeste teško, ali je to neophodno danas. Kupite samo najpotrebnije stvari.

Jarac

Dobro se osećate danas. Pokušajte da više brinete o sebi, a manje o drugima. Posao mora biti na prvom mestu. Mogući su problemi sa leđima.

Vodolija

Nemate energije da odradite sve što ste zamislili pa Vas to pomalo frustrira. Usredsredite se na neke stvari koje treba da završite. Nemojte se preforsirati.

Ribe

Danas bi bilo dobro da se vidite sa prijateljima sa kojima se dugo niste videli. Budite odgovorni i ne pravite previše planova. Ne obećavajte nešto što ne možete da ispunite.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.