Dnevni horoskop za 14. 3. 2022.

Ovan
Danas je dobar dan za druženje. Potrudite se da odradite sve što možete sami. Ne tražite pomoć od drugih. Ubrzajte se na poslu.

Bik

Imate dosta posla. Ne nervirajte se oko nekih obaveza koje Vas tek čekaju, nego se usmerite na današnje zadatke. Imate osećaj da ne možete da nađete vremena za sebe.

Blizanci

Imate dosta ideja za prvi dan vikenda. Usmerite se na ostvarivanje istih, družite se više sa dragim ljudima. Dobro ste raspoloženi.

Rak

Ne nervirajte se oko novčane situacije, nego prištedite novac. Bavite se nekom aktivnošću, da biste potrošili negativnu energiju.

Lav

Provedite više vremena sa partnerom, a ako ste slobodni, skloni ste flertu. Ne dozvolite da Vam se svi mešaju u posao. Dobar je dan za saradnju.

Devica

Napeti ste zbog posla. Najbolje bi bilo da ove subote odmarate. Ne nervirajte se oko posla, nego uradite šta morate, ostalo ostavite za prvi sledeći radni dan.

Vaga

Posvetite se partneru, a ako ste slobodni, idite do grada sa dragim ljudima. Danas je dan za zabavu i odmor.

Škorpija

Sredite kuću, možda ćete imati goste. Potrudite se da se ne nervirate ako ne može sve da bude kako ste zamislili. Danas niste baš idealno raspoloženi.

Strelac

Komunikativni ste danas. Pazite šta kome govorite, budite diskretni. Moguć kraći put. Platite račune, budite odgovorniji.

Jarac

Ove subote ne preterujte sa brzom hranom. Potrudite se da se usmerite na zdraviji način života. Danas je odličan dan za šoping i kupovinu tehnike, naročito.

Vodolija

Jako ste nervozni. Vidite se sa dragim ljudima. Pokušajte da se usmerite na neku aktivnost, barem šetajte.

Ribe

Danas je dan za odmor i uživanje. Nemate volje za rad. Najbolje bi bilo da ostanete kod kuće i da “napunite baterije”.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.