Dnevni horoskop za 20. 1. 2022.

Ovan

Danas je odličan dan za druženje sa dragim ljudima. Ukoliko se niste sa nekima videli odavno, mogli biste bar da ih pozovete. Ne brzajte previše na poslu.

Bik

Imate dosta posla i pod stresom ste zbog toga. Nervozni ste i zbog saradnika jer neki ne žele da se prilagođavaju. Potrudite se da ne pokazujete svima koliko ste napeti.

Blizanci

Imate dosta ideja. Potrudite se da neke od njih ostvarite danas i da sve što ste isplanirali sprovedete u delo. Nemojte biti nerealni i prezahtevni prema sebi i prema drugima.

Rak

Napeti ste. Nikako da uhvatite ritam u obavljanju obaveza. Potrudite se da se ne opterećujete previše novcem, jer se svakako brzo troši. Bavite se sportom.

Lav

Odličan je dan za neke nove stvari. Ukoliko imate mogućnost, dobro je vreme za saradnju sa drugima i sve će biti jako uspešno.

Devica

Imate dosta posla, a ne ide sve brzo kako bi trebalo. Ne opterećujte se oko sitnica, nego gledajte širu sliku. Pokušajte da ignorišete sve što Vas ometa.

Vaga

Ne dopustite da Vas neko nervira, nego se usredsredite na zabavu i uživanje danas. Provedite vreme sa partnerom ili prijateljima. Ne opterećujte se porodičnim problemima, izađite iz kuće.

Škorpija

Možda nećete stići da završite sve obaveze, pa se potrudite da se okrenete poslu i da budete ozbiljniji. Neko od članova porodice će možda vršiti pritisak na Vas, ali ne ignorišite drage ljude.

Strelac

Danas biste samo išli negde, niste raspoloženi za rad. Gledajte da se ne opterećujete nekim sitnicama, nego pokušajte da brže obavljate obaveze.

Jarac

Danas se osećate jako dobro. Ne preterujte sa zahtevima prema sebi, opustite se malo i priuštite sebi neki komad odeće koji odavno želite ili napravite omiljeno jelo.

Vodolija

Pokušajte da nađete nov način da rešite neki problem. Imate dosta energije i ubrzani ste. Nemojte partnera pritiskati da radi nešto što ne želi.

Ribe

Naspavajte se dobro i odmorite se. Ne nervirajte se zbog nekih tračeva koji kruže o Vama. Držite do sebe.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.