Dnevni horoskop za 28. 8. 2021

Ovan
Porodični problemi mogu da Vas izbace iz takta. Pokušajte da se bolje organizujete i da imate vreme za sebe. Moguć je problem sa leđima.

Bik
Napeti ste danas. Nemate dovoljno energije da izađete na kraj sa svim obavezama. Odredite prioritete, odradite ono što je najbitnije.

Blizanci
Potrudite se da se fokusirate na posao dok radite jer ste rasejani. Pitajte druge za pomoć ako Vam je pomoć potrebna. Dan je za štednju, ne za povećane troškove.

Rak
Posvetite se partneru. Romantični ste. Dajte sve od sebe da napravite kompromise sa kolegama. Budite vredniji nego inače.

Lav
Imate dosta ideja, ali Vam je potreban neko ko će Vam pomoći da sve što želite i ostvarite. Bitno je samo da budete realni. Napravite plan za posao i držite se toga.

Devica
Ako ste pod stresom, bavite se sportom, prijaće Vam aktivnost. Posvetite se više sebi, manje obraćajte pažnju na druge ljude.

Vaga
Odličan je dan za saradnju sa drugima. Potrudite se da se fokusirate na postizanje kompromisa sa drugima. Neka osoba koja Vam je bliska može da bude od pomoći u vezi sa poslom.

Škorpija
Imate dosta posla, pa ste napeti zbog toga. Bitno je da se organizujete bolje. Ne zapostavljajte drage ljude zbog posla.

Strelac
Imate višak energije. Moguć je priliv novca i konačno ste zadovoljni. Bitno je da platite račune na vreme i da budete odgovorniji.

Jarac
Napeti ste. Previše vremena provodite kod kuće. Ako Vam nešto smeta u vezi, recite partneru kakav problem imate. Brže ćete da rešite problem.

Vodolija
Dobar je dan za putovanja, ali i za završavanje nekih obaveza u vezi sa dokumentima. Potrudite se da se fokusirate na neodložne stavke. Nemojte pričati o privatnim problemima osobama koje Vam nisu previše bliske.

Ribe
Moguć je priliv novca. Bićete zadovoljni kako sve ide na poslu. Bavite se sportom, jer imate višak energije i tako možete da otklonite napetost.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.