Dnevni horoskop za 28.maj 2021

Ovan: Pazite da se danas ne opečete zbog svoje brzopletosti i ne odmerenih izjava pred voljenom osobom. Posao ste nekako svrstali u drugorazrene stvari. Blaga prehlada.

Bik: Napraviće te na početku dana jednu grešku koja će vam upropastiti ljubavne snove. Spremate se za obračun sa jednim kolegom. Izbrojte do deset. Unosite više povrća.

Blizanci: Raspoloženi ste se probudili i tako će vam proticati ceo dan. Voljena osoba uživa kad ste takvi. Imate dobre ideje za jedan posao. Posetite zubara odmah.

Rak: Spremate se da danas održite jedno predavanje partneru iz oblasti iskrenosti. bolje ostavite to za drugi dan. Na poslu jemoguć mali peh. Postajete nešto zaboravni.

Lav: Niste ni primetili do jutros da postoji jedna divna osoba u vašem neposrednom okruženju. Izbegavajte beskorisne polemike sa saradnicima. Zdravlje je dobro.

Devica: Vaša duhovitost u nimalo zgodnim situacijama oduševiće jednu osobu koja je o vama imala drugačije mišljenje. Razmišljajte o traženju drugog posla. Sinuzitis.

Vaga: Ima dana kada vam sve smeta. Danas je jedan takav dan. Ipak u popodnevnim satima jedan prijatan susret. Nadostatak novca stvara nervozu. Manje alkohola.

Škorpija: Partner vam sprema jedno prijatno iznenadjenje koje niste mogli ni da zamislite. Pokažite više odlučnosti u poslovnim odnosima. Imunitet vam je dobar.

Strelac: Za one slobodne u ovom znaku velika šansa da će upoznati osobu koja će ulepšati dan. Na poslu vam sledi jedna vrlo važna odluka. U dobroj ste formi.

Jarac: Danas imate planiranu posetu jednoj porodici. Medju pozvanima je i osoba koja zaokupira vašu pažnju. Nastavite da radite sa više energije i rezultat stiže. Prehlada.

Vodolija: Niste u pravu kad optužujete partnera za neverstvo jer isto to se i vama desilo pa nije bio smak sveta. Napravite listu prioriteta. Štednja je spas. Ukočenost ledja.

Ribe: Vi kao da ste prespavali zimu koja je za nama i danas se probudili. Doduše i to ima svojih prednosti. Ne prihvatajte bilo kakve poslove, pogotovu ne sumnjive. Oprez od struje.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.