Dnevni horoskop za 7. 1. 2022.

Ovan
Danas je dan za opuštanje i zabavu. Potrudite se da se odmorite i da ne preterujte sa poslom. Radite samo ono što je hitno.
Bik
Danas na prvom mestu mora da Vam bude porodica. Potrudite se da se okrenete odmoru, uživanju. Možete biti napeti ako ne kažete drugima šta Vam sve smeta.
Blizanci
Jako ste komunikativni i lepo raspoloženi. Čujte se sa rodbinom sa kojom se niste odavno čuli. Ne zapostavljajte drage ljude, nema izgovora.
Rak
Ne prejedajte se danas, iako to možda neće biti lako. Uživajte u omiljenoj hrani i “napunite baterije”. Fokusirani ste na novac i zaradu, ali gledajte da se danas ne opterećujete time.
Lav
Danas je dan kada treba da se posvetite sebi. Potrudite se da se okrenete ka svom zadovoljstvu i provedite više vremena sa porodicom.
Devica
Nemate dovoljmo energije za sve što želite da ostvarite. Potrudite se da se okrenete ka nekim zabavnim stvarima, da se oraspoložite. Gledajte neki dobar film i pijte čaj.
Vaga
Ne zapostavljajte drage ljude. Provedite više vremena sa nekim prijateljima sa kojima niste stigli da se družite preko godine. Imate puno ideja, pa stavite sve to na papir. Tako se lakše ostvare.
Škorpija
Ne preterujte sa poslom. Mada, mogli biste da pitate druge za mišljenje o nekom poslu. Nadređeni će Vam izaći u susret koliko god može. Nervozni ste i mogući su problemi sa pritiskom.
Strelac
Nemojte sanjariti nego ostvarite neku svoju ideju. Potrudite se da se okrenete ka sportu, nekoj aktivnosti, nemojte koristiti hladno vreme kao izgovor.
Jarac
Prištedite malo novca. Jako ste napeti, ali ne vredi Vam to ništa. Morate da ostanete staloženi i mislite o tome sutra. Nerviranje neće pomoći rešavanju problema.
Vodolija
Pomozite drugima koji Vas pitaju za pomoć. Potrudite se da se okrenete ka ljudima sa kojima imate o čemu da pričate, sa kojima imate nešto zajedničko. Partner je napet.
Ribe
Napeti ste. Imate pritisak od strane porodice da odradite neke stvari savršeno. Potrudite se da se okrenete sebi, svom zdravlju, nemojte preterivati sa radom.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.