Dnevni horoskop za 8. 12. 2022.

Ovan

Najbolje bi bilo da se danas usredsredite na sport, na nešto što Vas opušta i zabavlja. Ovog utorka nije vreme za “teške priče”. Budite aktivniji.

Bik

Usredsredite se na posao. Saradnja sa drugima će biti dobra, ali ne obećavajte nešto što ne možete da ispunite. Ne pozajmljujte nikom novac danas.

Blizanci

Osećate se pomalo nervozno i izmoreno. Brinite malo više o svom zdravlju. Danas bi trebalo da kupite nešto sebi ili nekoj dragoj osobi, tako ćete popraviti raspoloženje.

Rak

Strastveni ste. Potrudite se da se usredsredite na partnera. Ako ste slobodni, skloni ste flertu i možete upoznati neku osobu koja će Vam privući pažnju.

Lav

Usredsredite se na pozitivne stvari u životu. Imate višak energije i ne znate šta biste pre radili. Najbolje bi bilo da budete kreativni danas i da se bolje organizujete za posao, za naredne dane.

Devica

Sredite dom. Imate dosta energije, ali ste i napeti. Najbolje bi bilo da se bavite sportom, da budete kreativni. Ne zapostavljajte svakodnevne obaveze zbog lošeg raspoloženja.

Vaga

Danas ste pričljiviji nego inače, ali pazite šta kome pričate, jer neko može da Vas shvati pogrešno. Potrudite se da se usredsredite na rad. Moguća poseta rodbine.

Škorpija

Napeti ste zbog novčane situacije. Imate dosta obaveza i ponuda za saradnju. Nemojte biti lenji, već se potrudite da pokrenete odgovorno ponašanje.

Strelac

Potrudite se da se usredsredite na pozitivne stvari koje Vam se dešavaju u životu. Ne volite obaveze, ali ih trenutno ima previše. Organizujte se bolje. Preosetljivi ste.

Jarac

Imate dosta obaveza koje nikako da završite. Počnite danas sa tim. Ne viđa Vam se sa drugim ljudima, pa i nemojte ako Vam nije do toga.

Vodolija

Sjajno ste raspoloženi. Imate višak energije i ubrzani ste. Pazite samo da zbog brzog rada ili nemarnosti ne napravite neke greške na poslu. Vidite se sa prijateljima danas.

Ribe

Imate previše planova, ali bi trebalo da se usredsredite na one koji su stvarno bitni. Ne rasplinjavajte se. Potrudite se da se usredsredite na rad. Odličan je odnos sa kolegama na poslu.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.