Dnevni horoskop za 8. 9. 2021

Ovan
Danas bi trebalo da se posvetite poslu. Organizujte se bolje. Odličan je dan za završavanje obaveza koje ste dugo odlagali.

Bik
Ako ste u vezi, možete ići na neki kraći put, to će Vam prijati. Skloni ste avanturi i flertu. Pomalo ste rasejani, ali odradite ono što je prioritet.

Blizanci
Strastveni ste danas. Mesec je u polju strasti, pa ćete danas biti skloniji flertu. Dobro se osećate. Posvetite više pažnje partneru.

Rak
Dajte veći značaj odnosu sa partnerom. Razmislite o svojim postupcima prema osobi koja se dosta trudi oko Vas. Budite prijatni, a ne distancirani.

Lav
Sve ide sporije nego što bi trebalo, ali ipak su dobri aspekti za saradnju sa drugima. Možete da sarađujete opet sa osobom sa kojom ste već sarađivali.

Devica
Pitajte partnera za mišljenje o obavezama koje imate. Svaki savet je važan. Slobodni, moguće je novo poznanstvo preko posla, dopustite sebi nešto novo.

Vaga
Danas možete upoznati neku osobu koja će Vam privući pažnju. Nemojte da se preforsirate na poslu. Prijalo bi Vam više odmora.

Škorpija
Ne budite distancirani od partnera jer se može pogoršati odnos. Danas dajte sve od sebe da sve uradite na vreme. Mogući su iznenadni troškovi.

Strelac
Zadovoljni ste ljubavnim životom. Slobodni, želite samo stabilnu osobu u svom životu. Brinete se kakav utisak ostavljate na druge ljude.

Jarac
Morate biti sigurniji u odnos sa partnerom. Posvetite se više jedno drugom. Slobodni, fokusirani ste na posao i nemate vremena za ljubav.

Vodolija
Donećete bitnu odluku u vezi sa ljubavnim životom. Razmislite da li ste zadovoljni vezom u kojoj ste. Slobodni, ne donosite brzo odluke koje se tiču ljubavnog života.

Ribe
Budite realniji što se tiče problema koje imate u vezi. Popričajte sa partnerom o problemima koje imate, da biste lakše našli rešenje. Budite realni u vezi sa količinom posla koju možete da obavite, da se ne biste preforsirali.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.