Godišnji horoskop Lav za 2021.godinu

Pred vama je zaista lepa i interesantna godina. Bićete veoma uspešni, a najviše sreće imaćete u ljubavi. Ove godine bićete nagrađeni za sav trud koji ste uložili u prethodnoj godini, a i vaš račun u banci prilično će se povećati. Ako pripadate Lavovima treće dekade, moraćete da se pomirite s nekim gubitkom jer će neko ko vam je mnogo drag otići u inostranstvo ili ćete možda raskinuti vezu s osobom do koje vam je još stalo. Ako ste odavno prestali da verujete kako ćete pronaći osobu s kojom biste mogli da provedete ostatak života, septembar vam donosi novu šansu za ljubav.

Iako to zvuči neverovatno, ove godine posao vam neće biti na prvom mestu, već ćete se mnogo više baviti emocijama. Pošto niste osoba koja pokazuje svoja osećanja, moraćete da naučite da ih pokažete onima koje volite, jer će u protivnom misliti da vam do njih nije stalo. Da biste uspeli, biće vam potrebna podrška prijatelja.

POSAO I NOVAC

U 2021. godini živećete na račun stare slave. U maju, septembru i oktobru imaćete sjajne aspekte da ostvarite sve svoje planove. Ako ih iskori­stite, zablistaćete na radnom mestu.

Ovo je i sjajna poslovna godina za sve vas koji ste u ortačkom biznisu. Morate samo biti pažljivi prema poslovnim partnerima jer će oni veoma loše reagovati na vašu potrebu da stalno dominirate i sve odluke donosite sami, bez ikakvih konsultacija s njima.

Ako budete u mogućnosti, jun i jul iskoristite za godišnji odmor. U tom periodu mislićete da su vaše ideje najbolje na svetu, pa ako neko odbije vaš poslovni plan, nećete moći to da podnesete.

U oktobru i novembru imate odlične aspekte za sticanje novca, moguće je i neko nasledstvo.

Kraj godine rezervisan je za sve one koji se bave turi­zmom, trgovinom i nekretninama.

Zbog odlične pozicije Saturna bićete veoma uspešni i konaèno æete moæi da unapredite svoj posao.

ZDRAVSTVENI BAROMETAR

Ove godine imaćete najviše problema s cirkulacijom, kostima i težinom. Da biste ih izbegli, povedite računa o ishrani, pa izbegavajte masno meso, slatkiše i alkohol. Pokušajte da se manje nervirate jer se i to može nepovoljno odraziti na vaše zdravlje, naročito na srce i krvne sudove. Smetaće vam promene vremena, pa budite aktivniji. Posećujte češće lekara kako zbog obiènog nemara ne biste imali ozbiljnijih zdravstvenih problema.

LJUBAVNE PROGNOZE

Ovo je godina kada bi mnogi od vas mogli da stupe u brak ili ozbiljnu vezu. To će se i desiti ukoliko budete prestali da tražite princa na belom konju. Potrudite se da malo realnije gledate na život i ne očekujte od partnera da bude savršen, jer ćete samo tako zaista moći da uživate u ljubavi. Ako budete tražili nešto što praktično i ne postoji, nemojte biti začuđeni što ste sami.

Proleće je pravo vreme za druženje i upoznavanje novih ljudi. Ako nemate partnera, obratite pažnju na udvaranje jednog Strelca ili zaljubljene poglede Device, jer ćete s pripadnicima ovih horoskopskih znaka moći da ostvarite veoma ozbiljnu vezu. Ako ste pak više zainteresovani za kratku ljubavnu avanturu, onda se ipak odlučite za jednog Blizanca koji se duže vreme mota oko vas.

Jul i avgust su idealni za podgrevanje strasti, pa ako ste u ljubavnoj vezi, pokušajte da iznenadite partnera nekim romantičnim putovanjem, na kome ćete se u potpunosti posvetiti jedno drugom. No, ukoliko ne možete da odete na putovanje, potrudite se da se maksimalno posvetite partneru i pokažete mu koliko ga zapravo volite.

Na jesen možete da imate nekih problema u vezi pre svega zbog vašeg temperamenta. Vaša potreba da dominirate i da sve vreme držite partnera pod kontrolom može biti pogubna za vašu ljubav.

Partnera će to svakako gušiti, a vi ćete biti nesrećni upravo zbog toga što znate da mu to mnogo smeta. Da ne biste imali ovakvih problema, najbolje bi bilo da počnete već sada da se menjate.

Kraj godine je vreme za uživanje. Bilo da ste u vezi ili ne, zvezde će vam biti naklonjene, pa ćete se bez nekog specijalnog razloga radovati svakom narednom danu. Iskoristite ovaj pozitivan aspekat i uživajte u životu.

Partneri

Savršeni: Devica, Strelac

Pogrešni: Ovan, Rak, Škorpija, Lav

VAŠI NAJBLIŽI

Mnogo ste vezani za svoju porodicu. Bez obzira na to što se trudite da usrećite svakog člana familije, obično to ne umete da uradite na pravi način. Iako ih volite, njima se čini da vi dovoljno ne brinete jer delujete grubo i nezainteresovano. Ove godine potrudite se da im jasnije pokažite koliko vam je stalo do njih.

Moguće je da će muški član vaše porodice imati zdravstvenih problema, pa sve slobodno vreme provedite s njim. Njemu će to mnogo značiti, ali i vama. Nemojte se mnogo brinuti jer će sve biti u najboljem redu.

Ako imate decu, pokušajte da više vremena provodite s njima, a ako ih nemate, pravo vreme za planiranje porodice je u julu ili avgustu.

ASTRO-SAVETI

Nije vam lako dati savet jer obično ne volite da vas bilo ko uči kako i šta da radite u životu. Ipak, budite manje tvrdoglavi i dominantni jer vam od toga zavisi sreća u 2021. godini. Moguće je da se zbog svoje popustljivosti u početku nećete dobro osećati, ali kada budete videli prve rezultate vaše promene, biće vam prijatno i lepo.

Takođe, potrudite se da ove godine uštedite i nešto novca jer će vam dobro doći u 2022. godini.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.