Godišnji horoskop Vaga za 2021.godine

Ova godina mogla bi biti jedna od najbitnijih godina u vašem životu, naročito kada se radi o vašoj porodici i ljubavi. Ako niste u braku, moguće je da ćete stati na ludi kamen, a ako nemate dece, očekujte i proširenje porodice.

Smenjivaće vam se lepa i ružna osećanja, a često ćete se sećati prijatelja kojih više nema. Da biste izbegli takve misli, pokušajte da se setite svih lepih momenata koje ste doživeli zajedno i verujte da će vam biti mnogo bolje.

Povremeno ćete imati novčanih problema i bićete obuzeti mislima kako da dopunite svoj novčani fond. Pozajmice u banci nisu dobra ideja jer neće biti tako povoljne kao što vam se činilo u prvi mah. Zato se na takav potez odlučite samo ako ne budete imali drugog izbora. Opterećivaće vas odnos s majkom ili svekrvom.

POSAO I NOVAC

Da li ćete ove godine imati uspeha u karijeri ili ne pre svega zavisi od posla kojim se bavite. Povedite računa koje papire potpisujete jer biste početkom godine i zbog najmanje birokratske greške mogli da imate mnogo problema.

Ako ste zaposleni, čuvajte svoj posao jer ovo nije dobra godina za napredovanje ili menjanje radnog mesta. Budite obazrivi, trudite se da u svakom momentu vladate situacijom i ništa ne prepuštajte slučaju.

Ako se tako budete ponašali, izbeći ćete sve potencijalne probleme. Na proleće ćete biti opterećeni poslom, pa je moguće da ćete zbog toga imati mnogo zdrav­stvenih problema.

Ako ste već duže vreme bez posla, u junu i julu možete rešiti ovaj problem.

U ovom periodu nemojte pozajmljivati novac jer se može desiti da vam ga ljudi kojima ga budete dali na zajam nikada ne vrate.

Jesen je vreme kada ćete moći da odahnete jer ćete imati manje posla, a zimu iskoristite za odmor i uživanje.

ZDRAVSTVENI BAROMETAR

Najviše problema imaćete sa zglobovima i kičmom, naročito ako mučite muku sa suvišnim kilogramima. Zato bi bilo najbolje da ne budete lenji i da počnete da se bavite fizičkim aktivnostima. Zdrava ishrana, bavljenje sportom i dovoljno sna sasvim su dovoljni za dobro zdravlje. Ako nemate višak kilogramima, obratite pažnju na nervni sistem. Bićete svadljivi i često ćete padati u vatru, tako da s vama neće biti lako.

LJUBAVNE PROGNOZE

Vi naprosto niste stvoreni da živite sami i osećate se prazno i nesrećno kada nemate partnera. Pošto spadate u najprivlačniji znak Zodijaka, nije vam veliki problem da pronađete partnera. Međutim, komplikacije nastaju kasnije kada vi počnete da analizirate i očekujete od partnera da bude savršen. Da ove godine ne biste imali tih problema, bilo bi najbolje da budete realniji i da shvatite kako ne postoji savršena osoba.

Ako ste već duže vreme u vezi, u martu i aprilu obratite pažnju kako se ponašate prema partneru jer on neće moći da toleriše vaše česte napade besa. Ako nemate partnera, u ovom periodu mogli biste da upoznate zanimljivu osobu koja ima veze s inostranstvom. Opustite se jer vam predstoji nezaboravna avantura. Leto je vreme kada treba da odete na zasluženi odmor, pa se potrudite da to vreme iskoristite za uživanje u ljubavi. Ako ste slobodni, očekujte lepu letnju avanturu koja bi mogla da preraste u ozbiljnu vezu.

U septembru i oktobru moraćete da doneste važne odluke. Ukoliko ste u podznaku Vodolija, Blizanac ili Vaga, želećete da završite vezu koja vas već duže vreme ne ispunjava i opterećuje, a ako ste Lav, Strelac ili Ovan, očekivaćete od partnera da vas više poštuje i da sve svoje slobodno vreme provodi s vama. Ako vam je podznak u Ribama, Raku ili Škorpiji, očekuju vas prelepi trenuci i pravo uživanje u ljubavi. Zima, tačnije kraj novembra i početak decembra, pravo je vreme za podgrevanje strasti i uživanje u ljubavi.

Partneri

Savršeni: Blizanci, Devica, Vodolija

Pogrešni: Rak, Škorpija, Ribe

VAŠI NAJBLIŽI

Volite svoju porodicu mnogo više nego što su oni toga svesni. Pošto se stalno bunite i pri tom umete da budete veoma bučni, uglavnom vas okrivljuju za sve loše odnose. Da ne biste bili crna ovca u familiji, bilo bi najbolje da, umesto svađom, probleme rešite dogovorom.

Krajem novembra imaćete konflikt s majkom, koji može da se pretvori u ozbiljniju svađu i dovede do prekida odnosa. Zato ili pokušajte da reagujete umerenije ili rešite to jednom za sva vremena. Ako nemate dece, ovo je sjajna godina za proširenje porodice. Ako imate decu, više pažnje posvetite mlađem sinu ili ćerki, jer će im vaša pažnja i te kako biti potrebna.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.