Godišnji horoskop Vodolija za 2021.godinu

Iako je prethodna godina bila prepuna razočarenja, pokušajte da u 2021. uđete s više optimizma. Svi vaši planovi biće vezani za posao i karijeru, ali ostavite malo mesta i za privatni život. Upoznajte nove ljude i budite mnogo otvoreniji za druženje i izlaske. Nova poznanstva pomoći će vam da zalečite stare rane.

Bićete veoma emotivni, pa ćete sve doživljavati mnogo intenzivnije nego inače. Trudite se da izbegavate konflikte i nemojte dozvoliti nikome da donosi odluke umesto vas. Ako ste planirali da odete u inostranstvo, ta želja će vam se ostvariti, ali znajte da se tamo nećete baš mnogo zadržati. Imaćete potrebu da se dokažete svima koji su vas povredili da biste im dali do znanja kako su pogrešili što su dozvolili da odete iz njihovog života. Januar, februar i mart biće veoma burni, a u tom periodu donećete i veoma važne odluke. Mnogo će vam pomoći dominantna ženska osoba iz vaše porodice, najverovatnije majka ili sestra.

POSAO I NOVAC

Ako ste tek počeli da radite, februar i mart biće vam naročito naporni jer ćete želeti da budete savršeni i nerviraćete se.

Krajem proleća nije dobro da započinjete privatni posao. Ako možete, odložite to za 2009. godinu jer ćete tada imati mnogo više uspeha. U ovom periodu nemojte kupovati ni stan ili automobil.

Trudite se da u junu i julu ne donosite radikalne odluke vezane za posao. Budite zadovoljni onim što imate i čekajte povoljniju priliku da nešto promenite u svom životu.

Najviše sreće imaćete u poslovima koji imaju veze s trgovinom i građevinarstvom.

U septembru očekujte veći priliv novca. U ovom periodu vodite računa i kako se ponašate prema kolegama i trudite se da ne donosite odluke umesto njih, sem ako to nije vaš posao.

Krajem jeseni i početkom zime imaćete mnogo uspeha u poslovima koji su povezani s obrazovanjem, tehničkim delatnostima i politikom.

ZDRAVSTVENI BAROMETAR

Ove godine najviše će vas mučiti zubi, pa češće posećujte stomatologa. Mogući su i problemi s povišenim krvnim pritiskom i srcem, a ove tegobe biće posledica čestog nerviranja.

Upravo zbog toga biće vam potreban neko ko će vas smiriti i ko će vam pomoći da se suočite sa svim strahovima. Tako Ćete lakše prebroditi pro­bleme. Nemojte preterivati sa zači­njenom hranom i alkoholom.

LJUBAVNE PROGNOZE

Početak godine doneće vam novu ljubav, ali znajte da to nije neko koga ćete videti prvi put u životu. To je osoba koju poznajete s posla ili fakulteta ili je to pak vaš prijatelj iz detinjstva koga ćete u ovom periodu gledati drugim očima. Kako će se dalje razvijati vaša veza, to samo zavisi od toga koliko ste vi zapravo spremni da se vežete. Šta god da se desi, sigurno je da ćete uživati. Ukoliko imate partnera, potrudite se da mu pokažete koliko ga volite jer je moguće da će on u ovom periodu misliti da vaša ljubav nije ista kao pre.

Proleće je idealno vreme za proširenje porodice, pa ako želite prinovu, bacite se na posao. Ako niste u vezi, očekujte da ćete u ovom periodu biti privlačni suprotnom polu, mada će se svi pokušaji završiti na flertovanju.

U avgustu, septembru i oktobru pokušajte da stišate strasti i nemojte se, samo zato što ste nervozni, istresati na partneru. On će moći da trpi vaše ponašanje neko vreme, ali ako budete preterali, postoji mogućnost da imate mnogo problema. Ako nemate partnera, budite pažljivi kada su nova poznanstva u pitanju, jer postoji mogućnost da ćete započeti vezu s osobom koja je već duže vreme zauzeta. Ako vam prija da budete u ljubavnom trouglu, onda se upustite u ovu avanturu, a ako ne želite neprijatnosti, pazite šta radite.

Zima i kraj godine idealni su za putovanja, pa ako ste u mogućnosti, otputujte s partnerom na neku planinu i uživajte u vašoj sreći. Ako nemate partnera, na put idite s prijateljima i verujte da ćete se provesti kao nikad od sad.

Partneri

Savršeni: Ovan, Vaga, Strelac

Pogrešni: Blizanci, Lav, Devica

VAŠI NAJBLIŽI

Ove godine odnosi u porodici biće veoma lepi i harmonični. Ovo je idealna godina da popravite vaš odnos s ocem. Pokušajte da razgovarate o prošlosti i tražite objašnjenja za sve događaje koji su u vama ostavili ružan trag. Trudite se da u kući provodite što više vremena. To će prijati vašim ukućanima, a naročito vama, jer će vam biti potrebna sva pažnja i ljubav koju možete da dobijete.

Imaćete problema u odnosu s majkom, ali će pred kraj godine sve biti odlično. Postaćete još bliskije i shvatićete koliko volite jedna drugu. Ako budete imali problema sa starijim bratom ili sestrom, nemojte ih sami rešavati, nego potražite pomoć roditelja ili bliskih prijatelja.

ASTRO-SAVETI

Pokušajte da se opustite kada god budete imali priliku za to. Nemojte biti previše opterećeni poslom i dozvolite sebi da uživate u ljubavi. Tako ćete biti mnogo srećniji, uspešniji u poslu i imaćete mnogo uspeha čega god da se latite. Družite se s ljudima koji vam prijaju i znajte da se svi problemi lakše rešavaju kada se o njima iskreno govori. Nemojte pokušavati da probleme rešavate sami. Poverite se osobi kojoj najviše verujete jer je u društvu sve mnogo lakše. Ne kaže se džaba da su dve glave pametnije od jedne.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.