Godišnji horoskop za Devicu za 2022.godinu

Ljubav

U prvoj polovini godine, do avgusta, imaćete potrebu da partner bude posvećen Vama i samo Vama, imaćete povećanu potrebu za pažnjom. Ukoliko ste sami, pazite se tajnih, nedefinisanih veza, to vam preti do avgusta meseca. Mart je naročito dobar mesec za ljubav, iako ćete biti napeti, ali i januar. Postavite samo granicu, ne otvarajte se previše. Od avgusta će sve ići mnogo lakše i bićete zadovoljniji sobom, bili u vezi ili ne. Ne zamerajte partneru baš sve što Vam smeta.

Posao

Tokom januara i februara ćete biti prebukirani poslom. Biće potrebno mnogo više energije nego do sada, imaćete manje vremena za privatni život. No, nema tih stvari koje dobra organizacija ne može rešiti. U junu očekujte promenu na bolje na poslu, a u oktobru ćete biti zadovoljni novčanim stanjem. Kod Vas je bitno da napravite balans između posla i privatnog života. Tako ćete jedino biti zadovoljni ove godine.

Zdravlje

Napetost će se osećati početkom godine i u martu. Više spavajte tada i ignorišite neke ljude I bićete bolje.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.