Godišnji horoskop za ovna za 2021.godinu

U novu 2021. godinu ući ćete s mnogo optimizma i želje da realizujete što više planova. To će vam i poći za rukom ukoliko budete uspeli da odvojite bitno od nebitnog. Budite obazrivi kada donosite odluke jer će one umnogome uticati na vaš život. Zato je najbolje da se, pre nego što krenete u realizaciju ideja, konsultujete s nekim članom porodice.

Cele godine bićete promenljivog raspoloženja, zbog čega ćete možda zapadati u emocionalne krize. Nemojte tražiti utehu u alkoholu, može se negativno odraziti na vaše zdravlje. Najbolje je da otkrijete šta vas toliko tišti jer ćete tako najlakše prebroditi sve krize. Imaćete utisak kako ste propustili sve šanse u životu, ali zapravo to nema mnogo veze s realnošću. U to ćete se uveriti sredinom godine, kada vam sve bude išlo kao po loju. Bilo bi dobro da se okružite pravim prijateljima i da, umesto sami sa sobom, iskreno porazgovarate s njima o svemu što vas muči.

POSAO I NOVAC

U prvom tromesečju ove godine sreća vam neće biti naklonjena. Nećete biti zadovo­ljni situacijom na poslu i želećete nešto da promenite. Meðutim, novčana situacija u ovom periodu biće mnogo bolja. Mnogi će vam vratiti dugove, a moguće je da ćete dobiti i neko nasledstvo. Proleće vam donosi poboljšanje na poslovnom planu, a ako se bavite tehnikom, medicinom ili radite pri vojsci i policiji, bićete oèekujte veæi uspeh.

Novac æete morati da trošite racionalnije jer je moguće da ćete imati nekoliko neočekivanih izdataka.

Iako je leto vreme kada treba da uživate na odmoru, vama æe taj period biti rezervisan za posao. Moraćete da nadoknadite sve što ste do sada propustili, a plodove tog uspeha ubraćete tek početkom 2022. godine.

Poslednja tri meseca 2021. biće vam naročito uspešna. Novac će pristizati sa svih strana i dobićete unapređenje kome se nadate još od početka godine.

Ukoliko nigde ne radite, krajem godine očekujte razrešenje vaše situacije. U ovom periodu, naročito u novembru i decembru, dobićete šansu da se zaposlite i konačno promenite finansijsku situaciju nabolje.

ZDRAVSTVENI BAROMETAR

U 2008. nećete imati mnogo zdravstvenih problema, ali ipak pripazite na nerve, krvotok i oči. Bilo bi dobro da vodite računa o ishrani i da izbegavate masnu i začinjenu hranu. Plivanje, vežbanje u teretani ili gimnastika pomoći će vam da budete u dobroj formi. To će ujedno prijati i vašem nervnom sistemu jer ćete bićete opušteniji i zdraviji.

LJUBAVNE PROGNOZE

Ljubavna sreća neće vas napuštati tokom cele godine. Ako ste u vezi, doživećete mnoge lepe i prijatne trenutke. Uživaćete u ljubavi i radovaćete se svakom sledećem danu. Moguće je da ćete sredinom leta čak odlučiti da stanete na ludi kamen. Nećete pogrešiti.

Ukoliko samujete duže vreme, ova godina biće prepuna ljubavnih preokreta. Idealni periodi za ljubav i nova poznanstva su od 22. februara do 18. marta, od 5. juna do 15. jula, te opet od 10. avgusta do 9. oktobra. Tada ćete zračiti pozitivnom energijom i privlačićete suprotan pol na vama svojstven način.

Ako želite decu, uspećete da ostvarite svoj san ove godine. A kakva će vam biti naredna godina kada je reč o odnosu s partnerom, umnogome zavisi od vašeg podznaka. Ukoliko ste u podznaku Devica, Rak i Škorpija, imaćete mnogo problema s voljenom osobom, pa česti konflikti mogu dovesti do raskida ili razvoda. Ako ste u podznaku Jarac, Ovan ili Bik, odlučićete da ostanete u vezi koja ne zadovoljava vaše kriterijume jer nećete imati hrabrosti da ostanete sami. Međutim, ukoliko ste Strelac, Vaga ili Riba u podznaku, očekuje vas jedna nezaboravna godina i veoma je moguće da ćete sresti osobu o kojoj ste sanjali čitavog života.

Ukoliko ne znate šta ste u podznaku, prognoza se bazira na vašim godinama. Ako imate manje od 25 godina, možete očekivati da ćete krajem leta upoznati osobu koja će vas zaintrigirati. Budite oprezni jer ta osoba neće biti iskrena. Ukoliko ste stariji, posvetite se partneru i potrudite se da rasplamsate strasti i uživate u ljubavi.

Partneri

Savršeni: Bik, Blizanac, Vodolija

Pogrešni: Rak, Lav, Škorpija

VAŠI NAJBLIŽI

Jedino se u porodičnom okruženju osećate kao svoj na svome. Zbog nepovoljnih planetarnih aspekata moglo bi se desiti da počnete da strepite za sigurnost vaših najbližih. Budite bez brige jer se ništa loše neće desiti. Vaša strepnja je samo posledica straha da nešto ne pokvari vašu porodičnu sreću.

Ukoliko imate brata, očekujte njegovu pomoć onda kada vam bude najpotrebnija. Ako ste u braku i imate decu, malo više pažnje posvetite sinovima jer će vam ove godine zadavati probleme.

Sa ćerkama, ako ih imate, slagaćete se mnogo bolje i ove godine ćete uspeti da vaš odnos dovedete do savršenstva.

ASTRO-SAVETI

Ukoliko planirate preseljenje ili odlazak u inostranstvo, imaćete mogućnost da to i ostvarite. Oslonite se na svoj instinkt, koji će vam pomoći da u svakom trenutku osetite šta je najbolje za vas.

Pokušajte da se više bavite sobom, a ne drugima. Nemojte spletkariti jer će vam se to vratiti kao bumerang. Niste dvolični, ali povremeno ne razmišljate o emocijama drugih, niti o tome kako vaše reči utiču na njih. Nemojte biti grubi, nego pokušajte da energiju koju posedujete iskoristite da usrećite ljude oko sebe.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.