Godišnji horoskop za Vodoliju za 2022.godinu

Ljubav

Do marta meseca ćete biti povučeni i usamljeni, ali ćete od polovine marta sve nadoknaditi. Entuzijazam će se povećati i udovoljićete partneru i on Vama. Bićete zadovoljni sve do avgusta, kada će neke druge stvari biti važnije od ljubavi. Ne nervirajte se, nego gledajte da ne trošite vreme i energiju na osobe koje nisu vredne Vaše pažnje. Putujte više, ako ste slobodni. Možda upoznate nekog.

Posao

Imajte u vidu da će mart biti dobar mesec za novac, ali u februaru su mogući veliki troškovi. Najbitnije je da ostanete staloženi, da pazite na svoja dokumenta i da napravite plan rada. Prestaje pritisak od strane nadređenih ove godine, samo će tokom leta biti malo napetije, ali ne kao protekle dve godine. Manjak pritiska ne treba da Vas odvede u drugu stranu, već da i dalje održite nivo rada kao i do sad.

Zdravlje

Napeti ćete biti ove godine, naročito od maja do kraja avgusta. Ne raspravljajte se sa članovima porodice nego napravite kompromis. Idite kod lekara redovno, proverite krvnu sliku.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.