Jarac-Mesečni horoskop za avgust 2022.

Šta reći kada vladarka vašeg polja ljubavi ide retrogradno? Kako god okrenuli – isto vam se hvata – kompletna emotivna sreća vam izmiče za dlaku, ili oko nje morate da se trudite do maksimuma. No, hajmo redom – dobro je što vaš vladar kreće direktno, jer vas je u prethodnim mesecima suviše kočio i usporavao onda kada je trebalo biti aktivniji. Dobro je i što u prvoj dekadi avgusta imate Mlad Mesec u svom polju promena, strasti – očigledno je da će biti moguće napraviti neke zaokrete u polju emocija, samo će za to trebati vremena…Što se dužih emotivnih veza i brakova tiče, odgovara vam ulazak Marsa u znak Lava. Ovo hoće doneti da povremeno postoji bura u partnerskim odnosima, ali će isto tako i dati mogućnost da se ta problematika reši – ako ni na jedan drugi način, a ono u krevetu. Porast strasti između vas i partnera je više nego očigledan pa sami izaberite – da li ćete strasno da se svađate ili ćete strasno da se mirite? Do sada vam je postalo jasno da kompletnog mira, onakvog kakav je vama potreban nema – pa pokušajte da se uklopite u nešto turbulentniju energiju ovog perioda. Što se slobodnih pripadnika znaka tiče – mislim da je i vama jasno da onog pravog ili onu pravu teško da sada možete naći. Ako se budete vraćali u prošlost, dobićete samo povremen zanos i ništa više od toga. Ako budete tražili nešto novo, dobićete samo povremen zanos i ništa više od toga. Da, namerno sam ponovila. Ovog meseca ludujte, provodite se, uživajte…a na pravu ljubav ćemo misliti neki drugi put.

Posao

Tokom ovog meseca vladar vašeg znaka kreće direktnim hodom, a Jupiter ulazi u polje koje se kod vas vezuje za strance, druge prostore, državne institucije, planove, ekspanziju. Generalno – nije uopšte loše. Samo što ćete morati malo da sačekate da sve ovo „proradi“ kako treba – najverovatnije do poslednje nedelje ovog meseca kada će prvi pravi uticaj otpočeti prvo jednim velikim kontaktom sa strancima ili većom sumom novca koja dolazi preko saradnje sa dosta jakom i uticajnom osobom. U međuvremenu – imate stelijum planeta u polju koje vlada promenama, krizom, bankama, novcem od drugih ljudi i poslovnih saradnji. Jako je bitno da sve ono vezano za finansije sređujete što pre da biste sebi olakšali period na dalje. Ako ikako bude moguće, odvojite neku sumu novca i sakrite sami od sebe. Retro Venera je vladar vašeg polja karijere – u ovom mesecu neki Jarčevi mogu dobiti priznanje i unapređenje, ali će pojedini morati da se suoče sa posledicama onoga što su radili a što se sada pokazuje kao problem. Svakom prema zaslugama, zar ne?

Zdravlje

Tranzit Marsa baš i nije najpovoljniji kroz vaše polje kriza, povređivanja, rizika, operacija. Iako će praviti dosta solidne aspekte tokom celog meseca, ipak budite malo na oprezu. Vraćanje nekih hroničnih bolesti.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.