Jarac-Mesečni horoskop za februar 2022.

Ljubav: Kako ćete biti vični koketiranju i flertu tokom ovog meseca, posebno do 20.februara. Konjunkcija Venere i Marsa se našla u polju komunikacije, pa će reči biti na mestu, a pritom obojene erotikom i strasnim emocijama. Vaša volejna osoba može dobijati takve ljubavne poruke da neće znati šta vam se desilo. I Neptun je tu, pa možete ostati samo na rečima, jer Neptun ne zna šta je akcija. Pri dani februara mogu ipak biti značajni za vas Jarčeve kada je ljubav u pitanju. Poznanstvo ili dovođenje veze na viši nivo.

Posao: Sve je u informacijama, komunikaciji tokom ovog meseca kada je polje posla u pitanju. Čak šta više ne morate da delate, ali skupljajte i širite informacije, dogovarajte se, pa će vremenom sve to prerasti u realnu akciju. Polje posla je inače na samom početku meseca jako napeto, čak i haotično, ali se Sunce nalazi u polju novca,, pa će novac će pristizati nevezano od toga.

Zdravlje: Umor će vas stići tokom ovog meseca. Saturn nije u dobrom kontaktu sa vašim poljem bolesti, pa će se javljati problemi u zdravlju i to oni koji su više zanemarivani.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.