Jarac-Mesečni horoskop za jul 2021.

Posao: Vi ste vredna osoba i dobar organizator. Kada je neko takav, ne može imati problema. Tačno je da će vam tokom ovog meseca poslodavac zadavati više poslovnih obaveza, ali rešićete vi to već nekako, ne brinite. Ako radite posao koji je slabije plaćen a dugo vremena razmišljate o inostranstvu i sve to vam neko nešto i nudi, onda se potrudite da se pokrenete po tom pitanju. Ne stoje vam neke značajne promene.

Ljubav: U braku će vam biti dobro. Vi možete biti nervozni zbog nekih drugih stvari, ali to nećete prenositi na zajednicu. Naravno uvek je pametno da se iskreno sve kaže. Vi nemate većeg prijatelja od partnera i ako njemu ne želite da kažete šta vas muči, teško da ćete se drugima poveriti. Ako ste slobodni, u poseti kod rođaka mogao bi da usledi susret sa zanimljivom osobom. S tom osobom biste mogli da brzo uspostavite kvalitetnu komunikaciju pa čak i da otpočnete vezu – slobodno pristanite na takav emotivni izazov. Povoljan period je od 16. do 21. jula.

Zdravlje: Nemojte zapostavljati probleme sa zubima, već ih rešavajte.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.