Jarac-Mesečni horoskop za novembar 2022.

Slobodni se tokom ovog meseca mogu zaljubiti. Osoba koja će privući vašu pažnju najverovatnije ide kroz poslovne okolnosti. Iskrica prepoznavanja ili jedna doza fatalnosti može se javiti već pri prvom vašem kontaktu. Obzirom na to koliko vam je u ovom periodu potrebna ljubav, nije ni čudo što ćete odmah poleteti i nećete moći da se oduprete najezdi leptirića na vaš stomak. Koliko god želela da ovo što ste pokrenuli ide dobro i da vi konačno budete srećni i zadovoljni, ja moram da vas upozorim. Naime, postoje mogućnosti da ova vaša mala love story bude narušena u trećoj dekadi ovog meseca, zato i savetujem da osobu koju ste upoznali ne uzdižete odmah u visine, već da pokušate realno da sagledate sve njene vrline i mane da se ne biste razočarali na nekim nebitnim sitnicama. Zapamtite da smo svi ljudi, i da su greške normalne. Vredi oprostiti, naročito ako ovo nije bilo namerno, ili ako ste se pogrešno razumeli….Oni u dužim vezama i brakovima – red dobrog, red lošeg. Izgleda mi da nikako ne uspevate da se uskladite i da uhvatite neki zajednički ritam, pa je bolje u ovom periodu truditi se da rešavate neke svakodnevne sitne probleme i da ne dozvolite da oni prerastu u nešto ozbiljnije. Druga dekada novembra je naročito dobra za koliko toliko dovođenje odnosa u neku stabilniju fazu.

Posao

Prvo bih vas obradovala onim boljim finansijskim prilikama koje su vam sada toliko važne, jer već u dubini duše počinjete da sumnjate da ćete se izvući iz dugova i materijalnih troškova. Naročito je druga dekada meseca dobra po ovom pitanju, pa taj period koristite da naplatite zaostala potraživanja, ali i da se više angažujete po pitanju dodatnih poslova. A sada idu one manje lepe vesti….šalim se, nemate toliko baš razloga za strahovanje po pitanju posla. Uglavnom ćete morati da se borite sa redovnim poslovnim obavezama, iako će drugi deo meseca biti malo naporniji čak i po ovom pitanju. Jednu formu podrške od nadređenih i saradnika ćete dobiti, možda ne u onoj meri u kojoj ste očekivali, ali sada vam je i ovo dovoljno da biste sa realizacijom nekog posla ili projekta mogli da nastavite. Privatnicima treća dekada novembra problematična u materijalnom, finansijskom smislu i neke već ugovorene saradnje mogu biti otkazane. Dobar aspekt između vašeg vladara Saturna i tranzitnog Marsa davaće vam dovoljno snage i istrajnosti da izađete na kraj i sa najzahtevnijom problematikom. Samo budite uporni i dalje.

Zdravlje

Mars će u drugom delu meseca bacati negativan aspekt na vaš znak. Iako ste dosta fizički čvrsti i otporni ipak biste u tom periodu trebali da povedete više računa o sebi. Moguće su respiratorne infekcije, prehlade, virusi, ali stoje i mogućnosti padova, istezanja ligamenata i povreda potkoleničnih kostiju.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.