Jarac-Mesečni horoskop za septembar 2022.

Vladarka polja ljubavi kreće direktnim hodom u prvoj nedelji septembra. I? I to bi otprilike bilo to….šalim se, naravno – iako se vi baš i nećete osećati bajno, vidi se da će neke emotivne prilike ipak malo krenuti na bolje. Moguće je da u prvoj polovini meseca bude nekih lepih flertova i podsticajnih novih susreta, samo je problematično što vrlo verovatno sve može ostati samo na tome. Ukoliko se vi žestoko ne potrudite – samo što je vama truda i gubitaka i gubljenja vremena na „promašene“ ljude već preko glave. Nemojte biti baš toliko u dubiozi, svesna sam da ste se u prethodnom periodu suočavali samo sa razočarenjima na planu ljubavi, ali dozvolite sebi da makar pokušate. Polako, pa vidite u kom pravcu ide sve ovo…možda budete prijatno iznenađeni. U bračnim odnosima će u većem delu meseca biti dosta dobro ali ovo je prividan mir koji lako može biti narušen. Vi već izvesno vreme vučete težinu zbog nekih problema sa bračnim partnerom i na ivici ste da napravite neki drastičniji potez. Poslednja dekada ovog meseca baš donosi još jednu konfliktnu situaciju u kojoj ni vi ni bračni partner nećete želeti da popustite. Vodite računa, Pomračenje Meseca se dešava baš u vašem polju doma i porodice, razmislite pre nego što odlučite. Što se emotivnih veza tiče, najbolje bi bilo da prvi deo septembra iskoristite i dodatno emotivno učvrstite vaš odnos, jer vam drugi deo donosi teže situacije i moguće zahlađenje. voljena osoba i vi morate neka pitanja rešiti da biste mogli da nastavite da funkcionišete i dalje.

Posao

Dragi moji Jarčevi – za sve ono što želite da pokrenete, obavite ili završite – koristite prvu polovinu meseca. Tada su vam još i otvorene šanse za neku vrstu promene ili da rešite zaostatke koje imate. Situacija od polovine septembra kreće nizbrdo. Doduše, verovatnije je da ćete je vi lično tako doživeti i da realno gledano – sve i nije toliko loše, ali ne može da se ospori da je pred vama jedan dosta naporan period. Vladar polja poslovnih obaveza i svakodnevice, Merkur, kreće retrogradnim hodom i vi ćete se naći pred dvojakom situacijom – ili ništa nećete moći da uradite jer će se neke situacije non stop postavljati ispred vas i kočiti vas (uglavnom sitnice)ili ćete pak raditi bez predaha samo da bi shvatili da ništa niste uspeli da postignete tolikim trudom. Čak i da ne bude baš ovoliko komplikovano, poenta vam je jasna – težina, prepreke, problemi sa papirima, problemi u komunikaciji i sa dogovorima, probijanje rokova i tako dalje i tako dalje…Što se finansijskog dela tiče, on i neće da vam zadaje toliko muke – na vreme platite sve što imate i nemojte zaboravljati niti preskakati neke obaveze jer će sigurno morati da dođu na dnevni red.

Zdravlje

Nešto bolje zdravstvene prilike nego u prethodnom periodu, ali sada ćete biti pod većim psihičkim opterećenjem. Naročito je komplikovana poslednja dekada meseca kada stres može biti dosta intenzivan. U tom periodu pokušajte da se više odmarate i rasteretite.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.