Kineski horoskop-vreme Vatrenog Psa

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Pacov

Oktobarske kiše vama donose romansu! Nemojte dozvoliti da vam promakne taj – nalik slučajan, a zapravo veoma važan susret. I na poslovnom planu, vaša energija je na zavidnom nivou tako da ćete imati inspiracije napretek!

Tigar

Prijateljstvo, sigurno. A da li će to biti i ljubav, otkrićete vrlo, vrlo sporo. Mlad Mesec dovodi u vaš život i važno profesionalno poznanstvo i otvara vam vrata čitavom novom svetu u poslu. Nemojte se ni vi držati starih navika, vreme je za rast!

Bivo

Prohladna jesen, vrela hemija. Oktobar vam obećava harmoniju sa partnerom. Vreme je za jesenju uživanciju sa najmilijima. Ako ste tek u potrazi za svojom srodnom dušom, čeka vas veliko i prijatno iznenađenje. Što se tiče karijere, signali u fazi mladog Meseca su veoma povoljni…

Zec

Umete li da upravljate radom svog šefa? Ako ne umete, vreme je da to naučite jer ćete tako izbeći zamke njegove neumešne komunikacije. Posvetite ovaj mesec razvoju vašeg odnosa, a i porodični odnosi će biti skladniji ako se upustite u otvoren razgovor.

Zmaj

Vreme za jesenju romansu u kojoj vas očekuje partner sličan vama. U kišnom oktobru, Zmajevi će skakati iz jedne u drugu fazu, iako mladi Mesec govori da je profesionalni fokus preko potreban.

Zmija

U oktobru ćete konačno moći da odahnete od silnih poslovnih projekata i da malo odmorite. U odnosu s partnerom, konačno ćete doći do one tačke kada je “pravo vreme” za sledeću stepenicu. Ako ste emotivno slobodni, dozvolite sebi hrabrost da potražite na suprotnoj strani psihološkog spektruma – stidljive Zmije oduševiće odvažni neznanci.

Konj

Ako ste zaposleni ili pak čekate posao, oktobar je u profesionalnom smislu izrazito naklonjen Konjima! Ovaj mesec nije baš stvoren za pronalaženje srodne duše, jer će biti dosta pogrešno protumačenih signala i poruka. Ne žurite.

Majmun

Ljubav je stalno traženje ravnoteže. Ako ste spremni da nesebično darujete emocije, biće vam i uzvraćene. Svi koji imaju povišenu intuitivnost, tokom oktobra treba i da veruju drhtajima svog srca. Neće vas izneveriti. Na poslu, pristanite na kompromisne ponude.

Koza

U ovom periodu provretrite mozak i iskoristite odličan period za dobar provod sa prijateljima. Još uvek nije vreme da krenete u potragu za srodnom dušom. Sačekajte bolji trenutak! Mladi Mesec vam poručuje da u poslovne poduhvate krenete otvoreni za promene. Samo hrabro!

Pas

Budite oprezni i rezervisani prema iznenadnim i nejasnim romantičnim ponudama. Ako ostanete čvrsto na zemlji, jasno će se ukazati razlika između iskrene zainteresovanosti i potencijalnog ljubavnog trougla. Imate dovoljno drugih oblasti u kojima ćete naći zadovoljstvo, kao i poslovnih poduhvata za koje je pravi čas ovog meseca!

Petao

Izlasci i druženje će konačno uroditi plodom – postoji velika verovatnoća da ćete pronaći gospodina pravog i veliku ulogu u tome igraće prijateljstvo. Ako ste u dužoj vezi, možda ćete staviti tačku na nju. U periodu mladog Meseca, tražićete i dobijaćete, ali uvek se setite dobre, stare izreke – pazite šta želite!

Svinja

Odličan i zanimljiv period za stvaranje prijateljstva. Ko zna, možda i neki blizak prijatelj u daljoj budućnosti postane i vaš partner. Napravićete značajne poslovne korake i u periodu mladog Meseca držaćete ključ poslovnog uspeha u vašim rukama. Samo napred!

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

0,5 CHF

AUSTRIJA

0,68 EUR

SRBIJA

36 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.