Kineski horoskop-Znak Petlovi i Svinje čekaju pare

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Pacov

Čovek nikad ne zna za šta je sposoban dok ne testira svoje mogućnosti, a vi ćete ovog meseca najzad uspeti da to ispitate. Pun Mesec vam donosi inspiraciju za preispitivanja, a na poslovnom planu biće vam potrebno i hrabrosti i sreće. Imaćete i jednog i drugog.

Bivo

Opustite se i oslobodite se stresa. Pun Mesec će vam dozvoliti da za sve aspekte vašeg života okačite znak ”ne uznemiravajte” kako bi ”napunili baterije”. Čak i kada je u pitanju ono što morate odrađivati, setite se da univerzum ne leži na leđima samo jednog čoveka.

Tigar

Pun Mesec donosi razgovore. Ako se neki vode i mimo vašeg znanja, nemojte se ustručavati da skrenete pažnju na svoje mišljenje o datoj temi. Na profesionalnom planu nastupajte strateški a ne stihijski pa ćete svakako ostvariti impresivan rezultat. I ne zaboravljajte na ljubav. Nikoga ne uzimajte zdravo za gotovo.

Zec

Stanite i dozvolite osećaju slobode da vas obuzme. Pun Mesec će vas možda inspirisati da steknete nove omiljene navike, a mladi da proširite svoja znanja koja vas mogu osloboditi više nego što mislite.

Zmaj

U ovom mesecu bićete obuzeti svojim zacrtanim idejama, a jedna od njih čak može biti i romantične prirode – izjava ljubavi je nešto na šta se retko odlučujete, ali će vam pun Mesec ovog puta za to dati inspiraciju. Period blagostanja za vas počinje mladim Mesecom, i traje pune četiri nedelje.

Zmija

Upitajte sami sebe – šta je to što želite da ostvarite u svojoj vezi? A onda pristupite ostvarenju tog cilja ne prateći stare, uhodane navike. Period punog Meseca doneće vam ohrabrenje da te novine i sprovedete u delo. Oktobar će, inače, za vas biti mesec alternativa i onoga što dosad nikada niste radili.

Konj

Mlad Mesec će vas podstaći da konačno zavolite promene i prepustite im se. Sve što želite da saznate ili ostvarite – ovog meseca ćete i uspeti, ali znajte da svaka nova igra donosi i nova pravila. Na poslu takođe možete pronaći nešto novo, nešto što do sada niste ni primetili.

Koza

Ovog meseca jednostavno idite korak dalje – iskažite svoje misli i svoja osećanja. Na poslovnom planu, sačekajte vreme mladog Meseca i tada dozvolite svom takmičarskom duhu da vas vodi kroz profesionalne bure. To će vas učiniti produktivnijim.

Majmun

Ukoliko tragate za ljubavlju, budite spremni da i sami prvi pokažete osećanja. Osetićete kako budućnost postaje svetlija i lepša. Međutim, oktobar je za vas mesec profesionalnog uspeha jer nagrade najzad stižu. Vreme je i da zacelite sve stare rane.

Petao

Opustite se. Dozvolite sebi da pristanete na promene kako na poslovnom, tako i na privatnom planu. Shvatićete i sami da ste fleksibilniji nego što mislite. Razrađujte nove ideje i poslovne projekte, ali se ne zalećite u odlukama.

Pas

Ovog meseca će vam doslovno sve biti jasno. Sve će vam se prikazivati upravo onako kako i jeste. U vreme punog Meseca najzad ćete uvideti i da ste mnoge znake na ljubavnom polju, doslovno, propustili. Poslovne probleme ćete temeljnije rešavati, a za neke će biti dovoljno tek puko objašnjenje. Objasnite.

Svinja

Posvetite se radu na sebi i time ćete uneti promene i u vaš ljubavni odnos. U oktobru je pravo vreme da prihvatite i poslovne izazove, jer je ovo vreme za menjanje i razvijanje. To ne znači da treba da brzate u zaključcima ili naprečac donosite odluke. Ostanite oprezni, ali i otvoreni za novo razmišljanje.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

0,5 CHF

AUSTRIJA

0,68 EUR

SRBIJA

36 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.