KO JE RUŽA, A KO KARANFIL? Pronađite koji ste CVET po rođenju i šta to govori o vašoj ličnosti!

Otkrijte koji ste cvet po rođenju i šta to treba da znači.

Vaš cvet povezan je sa mesecom u kom ste rođeni. Osim što donosi boju, mirise i radost, cveće predstavlja i naše ličnosti u svojevrsnom floralnom zodijaku.

Osim što možete prijateljicama da poklonite bukete cveća koje ih predstavlja, možete i svoj dom ispuniti cvećem koje će vam mnogo više značiti nego inače.

Pronađite svoj cvet.

Januar – KARANFIL

Karanfil postoji u mnogo boja i svaka ima svoje značenje. Ipak, najjaču nosi ružičasti karanfil koji simbolizuje majčinu večnu ljubav. Vi ste, kao i karanfil, različiti i fascinantni i lako vas je voleti.

Februar – IRIS ili LJUBIČICA

Tri uspravne latice na irisu predstavljaju tri osobine – vernost, hrabrost i mudrost. Vaše junaštvo je toliko jako da je ovaj cvet postao i nacionalni simbol Francuske. Ukoliko sanjate ljubičicu, čeka vas napredak u životu. Vi ste pozitivni, a krase vas i pažljivost, odanost i poštenje.

Mart – ŽUTI NARCIS

Rođeni u ovom znaku skloni su novim počecima i najčešće ih prati dobra sreća. Zato i poklanjanje žutih narcisa u prevodu znači da nekome želite sve najbolje. Ipak, obratite pažnju i nemojte poklanjati narcis koji cveta samo jednom, jer on proriče lošu budućnost.

April – GRAŠAK i BELA RADA

Cvet graška simbolizuje odlazak i rastanak, ali ovaj hibridni cvet pronađen u 17. veku odiše, kao i vi, delikatnošću i blaženstvom. Bela rada jeste simbol prijateljstva i zajedničke tajne koja nikada ne sme biti izgovorena. Zato ste vi čisti, nevini i odani.

Maj – ĐURĐEVAK

“Đurđevdaaaaan jeee, a ja niiiisaaaam…” Pravo čudo da ovaj cvet predstavlja majsku decu, zar ne? Latinski naziv “majalis” zapravo znači da cvet pripada maju. Rođeni u voom znaku su čisti, humani i neodoljivo slatki.

Jun – RUŽA

Nalik karanfilu, svaka boja ruže nosi drugu poruku. Žuta je simbol prijateljstva, a ružičasta ljubavi na prvi pogled. Ipak, oni koji su rođeni u junu odišu osobinama tamnocrvene ruže – vi ste strastveni i puni ljubavi.

Jul – DELFINIJUM (ŽAVORNJAK)

Vi ste vatreni, otvorenog srca, laki i nestalni. Vaš cvet po rođenju je žavornjak ili delfinijum koji je ime dobio po obliku koji neodoljivo podseća na delfine.

Avgust – GLADIOLE

Unećete strast u život ako nekome poklonite gladiole ili ako ih unesete u svoj dom. Rođeni u ovom cvetu su često zaneseni, ali snažni i jakog moralnog integriteta.

Septembar – LEPA KATA

Stari Grci verovali su da će mirisni dim koji nastane kad se zapali lišće Lepe Kate oterati zle duhove. Takvi ste i vi, pozitivni, optimistični i strpljivi. Ljubav je vaš prioritet u svemu.

Oktobar – NEVEN

Uprkos tome što bojama podseća na toplotu sunca, ovaj cvet predstavlja melanholiju. Vi ste skloni jakim i dugim ljubavima, ali i patnji. Tuga je nešto što često osećate.

Novembar – HRIZANTEMA

Hrizanteme su lepe i snažne. U bilo kom aranžmanu da se nađu, one će biti u centru pažnje jer privlače poglede, kao i vi. Radosni ste, optimističi i prijateljstvo vam je nabitnije u životu.

Decembar – BOŽIĆNA ZVEZDA ili ZELENIKA

Božićna zvezda je kod Asteka predstavljala čistoću, nevinost, a danas je simbol uspeha i slave. Vi ste veseli i uspešni. Uz to ste iskreni, donosite sreću drugima i plodni ste – kao i zelenika, čija je zimzelenost i lepota vezana za zimske praznike.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Otvori tarot i saznaj.