Kuran – značenje sna i simbolizam

Ako u snu vidite Kuran to znači da ćete saznati tajnu koju su drugi od vas duže vreme sakrivali. Verovatno je reč o nečemu što su roditelji ili neko od bližih članova porodice krili od vas kako bi vas zaštitili. Uprkos njihovim dobrim namerama, stvari se nisu odvijale onako kako ste vi želeli. Premda će vas ovo saznanje šokirati, nećete nikome zameriti što vam nisu rekli, ali će ostati „gorak ukus“ zbog toga što ćete misliti da su ćutali jer vam ne veruju.

Čitati Kuran

Ukoliko u snu čitate Kuran to implicira srećne trenutke. Čućete vesti koje će vas obradovati te ćete se potruditi da organizujete veliko slavlje u tu čast. Osim toga, poželećete da sve bude u skladu s običajima, pa ćete se morati dodatno angažovati oko mnogo stvari.

Ako ste islamske verovispovesti čitanje Kur`ana u snu simbolizuje mir. Konačno ćete pronaći utehu koju ste tražili. Moguće je da ćete se posvetite veri i u njoj pronaći odgovore na mnoga svoja pitanja. U veri ćete naći smisao života koji ste dugo tražili, a pomoći će vam i da se lakše suočite sa svakim narednim izazovom koje život stavi pred vas.
Kada vam u snu neko čita Kuran to ukazuje na dobro delo koje ćete učiniti u bliskoj budućnosti. Potrudićete se da pomognete osobi koju ste tek upoznali, bez očekivanja da će vam vratiti tu uslugu.
Pisati Kur`an

Ukoliko sanjate da vi pišete Kuran to ukazuje na veliku promenu u vašem životu. Verovatno ćete morati da donesete odluku koja bi mogla da utiče ne samo na vas, nego i na vašeg partnera ili druge članove porodice. Međutim, nećete imati drugog izbora i vaš sledeći korak će značiti radikalnu promenu u vašem i životu bliskih ljudi.

Ako, pak, sanjate da drugi pišu Kuran to znači da ćete konačno shvatiti da ste zbog naivnog razmišljanja mnogo puta bili povređeni. Odlučićete da mnogo opreznije sklapate prijateljstva i dobro razmislite pre nego što nekoga pustite u vaš život. Osoba koja poželi da vam se približi moraće proći ozbiljan test, kako biste došli do zaključka da li su njegove/njene namere iskrene. O nekim planovima, strahovima i željama nećete razgovarati ni sa kim, jer ćete smatrati da ste jedina osoba kojoj možete da verujete vi sami.

Kupovati Kur`an

San u kome kupujete Kuran znači da će konačno moći da odahnete jer će osoba za čije se zdravstveno stanje plašite saznati da je izlečena. Analize i pregledi će pokazati da je terapija bila uspešna i da može normalno da nastavi da živi. U teškim momentima ste verovato gubili nadu da je tako nešto moguće, ali vam je vera pomogla da se izvučete iz tog ambisa. Zato ćete se od sada još predanije moliti.
Prodavat Kur`an

Ukoliko u snu prodajete Kuran to implicira da ćete se izboriti za bolju poziciju u firmi, a samim tim i veću zaradu. To ćete uspeti samo ako budete pristajali na razne kompromise. Ponekad će vam se činiti da ste izdali svoja uverenja i ideale i da niste dosledni principima u koje ste ranije verovali. Možda će vas zbog toga gristi savest, ali ćete barem znati za šta ste sve to „žrtvovali“, a to je bolja budućnost za vas i vašu porodicu.

Pokloniti Kur`an
Kada sanjate da ste nekome poklonili Kuran to znači da ćete se naći u velikom iskušenju. Možda vam se dopada osoba koja već ima partnera, ali pokazuje da se i vi njemu/njoj sviđate. To će vas navesti da mu/joj se još više približite, a strast bi vas mogla naterati da napravite prvi korak. Pre nego što bilo šta uradite razmislite o mogućim posledicama te afere i pokušajte da zamislite da vama neko tako nešto uradi. Devizu „jedan je život“ biste mogli zameniti motom „ne radi ono što ne želiš da tebi neko uradi“.

Dobiti Kuran na poklon

Ako vam neko pokloni Kuran to implicira da ćete najzad shvatiti da su se neke loše stvari u vašem životu dešavale s razlogom, te ćete prestati da krivite sebe i druge za teške trenutke koje ste morali da prevladate. Iza vas je vrlo turbulentan period, prepun strahova, briga i izazova, a prevladali ste ga uz pomoć bliskih prijatelja. Zato ćete konačno shvatiti koliko ste srećni što ih imate pored sebe i nastojati da se svakog dana toga setite.
Izgubiti Kur`an

Ukoliko sanjate da ste izgubili Kuran to znači da ste usamljeni. Osećate veliku potrebu za nežnošću i pažnjom, koju, na žalost, trenutno ne dobijate od svog partnera. Moguće je da ste se udaljili jedno od drugog, pa vam se ponekad čini da on/ona uopšte više ne brine da li ćete ostati zajedno ili ne. Međutim, ovakav osećaj ne mora biti utemeljen na stvarnim činjenicama, nego na vašoj percepciji koja je posledica usamljenosti.

Ako ste dugo bez partnera, ovakav osećaj je sasvim normalan. Možda biste trebali da smanjite očekivanja kako biste pronašli nekoga sa kime ćete provesti ostatak svog života. Dajte ljudima šansu da vam pokažu ko su i šta su i ne sudite na osnovu svojih pretpostavki.

Pronaći Kur`an

Kada u snu pronađete Kuran to ukazuje na vrlo lep period koji vam predstoji. Mnoge stvari će konačno doći na svoje mesto, pa ćete se bolje slagati s ukućanima ili partnerom i sa više lakoće obavljati radne zadatke ili spremati ispite za fakultet. Posle brojnih stresova koje ste preživeli, naredna faza vašeg života će biti dosta mirnija. Uživaćete u društvu voljenih osoba, a nije isključeno ni da ćete nakratko otputovati kako biste se odmorili.

Pocepati Kur`an

Ako sanjate da ste pocepali Kuran to implicira kajanje zbog nečega što ste uradili u prošlosti. Taj „greh“ vam ne dozvoljava da živite normalno u sadašnjosti, niti da razmišljate o budućnosti. Vreme je da svoju snagu usmerite na pozitivne stvari i da konačno shvatite da ništa što se desilo u prošlosti ne možete da promenite.

San u kome vidite da drugi cepaju Kuran upozorava na tajnu koju voljena osoba krije od vas. Verovatno je reč o nečemu što bi moglo da vas povredi, te je odlučio/a da vam prećuti istinu.

Zapaliti Kur`an

Ukoliko u snu vi palite Kuran to znači da ćete grešku koju ste napravili pokušati da pripišete drugima iz straha da se njene posledice ne odraze na vaš emotivni, poslovni ili društveni život.

Ako, pak, sanjate da neko drugi pali Kuran moguće je da ćete pretrpeti nepravdu. Možda će kolega dobiti povišicu ili bolje radno mesto, iako smatrate da ste vi to više zaslužili.

Značenje može da bude mnogo jednostavnije. Ukoliko ste nedavno čitali Kuran ili ga držali u ruci to je ostavilo snažan utisak na vas. Isto važi i ako ste gledali dokumentarac o Svetoj knjizi ili čitali članak u novinama na tu temu

Definicija Kur`ana
Kuran je sveta knjiga islama. Muslimani veruju da je Kuran Božija knjiga koja je objavljena njegovom poslednjem poslaniku Muhamedu.

Preuzeto sa sanovnik.org

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte šta Vas čeka u budućnosti.