Lav-Mesečni horoskop za decembar 2022.

Vaš vladar Sunce je u tranzitu kroz pole ljubavi sve do poslednje dekade ovog meseca i sigurno je da će itekako pripomoći onima koji su slobodni da se dobro zabave, uživaju i pronađu nekoga po svojoj meri. Ne bi bilo nikakvo iznenađenje da se više osoba mota u vašoj blizini i da svoju pažnju rasipate, a da li će se neko izdvojiti i na koji način od njih, to će već pokazati vreme. Naravno, o tome će odlučiti i vaša zainteresovanost i mogućnost da se sa nekim uklopite. Iznutra će vas goniti strasti i mora se priznati da bi vaša odluka mogla da se bazira i na toj, seksualnoj komponenti, tj na hemiji koja radi između vas i neke osobe. Što se onih u brakovima tiče, i pored intenziteta koji će povremeno provejavati kroz odnos sa partnerom, a uglavnom donositi neke sitnije rasprave i razmimoilaženja, ipak je polje doma pod tranzitom Venere koja će smirivati situaciju i činiti da se vas dvoje uvek na kraju dogovorite šta i kako dalje. Oni koji su u dužim emotivnim vezama relativno će lako proći kroz ovaj period. Vi i voljena osoba ste u nekom prethodnom vremenu prošli kroz neke događaje koji su vas dodatno povezali i teško je da ćete dozvoliti da se bilo šta umeša u vaš odnos. Biće oko vas osoba koje će pokušavati na neki način da se umešaju u vašu vezu, ali će se to uglavnom zaustavljati baš samo na pokušajima. Vas dvoje se držite zajedno, a pojedini parovi mogu početi i da planiraju ozbiljnije definisanje zajedničke budućnosti.

Posao

Najbolja preporuka za ovaj mesec vama bi bila – ulažite što više u sebe. Period je odličan da se neke ustaljene stvari promene, naročito za one Lavove koji se odluče da se okrenu privatnim poslovima i da se više angažuju oko onoga što je njima bitno. Neće ovaj početak biti spektakularan, ali će vam itekako dati dobru osnovu da možete da planirate za narednu godinu i da vidite da ste kao stvoreni za privatnog preduzetnika. Generalno, ovo je mesec kada se dosta radi, ali taj rad ima svoje rezultate i to naročito u novim saradnjama ili dizanju starih na jedan jači i viši nivo. Vuku vas saradnje sa stranim firmama i inostranstvom generalno i nemojte zazirati od toga – ono što imate da ponudite prihvatljivo je za ulagače sa drugih prostora i vaše ideje mogu naći put do zainteresovanih. Sa Marsom u polju komunikacije imate potrebnu prodornost i sposobnost da prezentujete svoje predloge, samo obuzdajte nestrpljivost koja će povremeno biti vaš problem. Strah od probijanja rokova i kašnjenja.

Zdravlje

Najveći problem kod Lavova će tokom ovog meseca biti varijanta da svoje zdravlje zanemaruju na uštrb svega ostalog. Nemate vremene da još i na to obraćate pažnju i to ostavljate za neka bolja vremena. Nemojte da zaboravite da je Saturn u ovom vašem polju i da će zanemarivanje i nebriga imati svoje posledice. Makar pokušajte da se malo više krećete i korigujete svoju ishranu.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.