Lav-Mesečni horoskop za februar 2022.

Ljubav: Februar je za Lavove obeležen raspravama, razgovorima na temu prošlosti, greškama kada je sentimentalan život u pitanju. Pazite kakve odluke donosite do sredine meseca jer retrogradni hod Merkura kroz polje partnerstva donosi reči zbog kojih ćete se kasnije kajati. Svaki problem čiji su koreni prošlost mogu da budu tema br.1 za vas Lavove. Uporni ćete biti da dobijete odgovore na pitanja koje vas muče. Shvatite da tada nije pravo vreme. Kako bude mesec odmicao, psoebno od ulaska Venere i Marsa u znaku Ovna dobijamo totalno drugačiju energiju i postaje živo i kvalitetno u ljubavnim, a i erotskim odnosima.

Posao: Novac će biti glavna preokupacija tokom februara. Tempo posla će mnogo zavisiti od vaše želje da se finansijski stabilizujete. Delovaćete ponekada sebi kao mašina koja bez prestanka radi. Veći dobici će čekati neko drugo vreme, ali će definitvno poslovi da se pokrenu na pravi način. Inostranstvo, kulutrna i obrazovana zanimanja biće dobro promovisana tokom ovog meseca, ako ste pripadnik ovog vatrenog znaka.

Zdravlje: U polju bolesti imamo dva kvadrata koja ne trebamo zanemariti. Tranzitni Pluton koji se nalazi u polju bolesti je i dalje na udaru od strane nepredvidljivog Urana iz Ovna, pa će druga dekada dosta trpeti uticaj nepredviđenih bolesti, ali će i treća dekada znaka to osećati. Saturn vladar polja bolesti kod Lavova prima udarce Neptuna koji na tihi i podmukli način donosi bolesti kojima se ne zna uzrok, a i teško ih je definisati. Budite jako oprezni što se tiče zdravlja tokom druge polovine meseca.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.