Lav-Mesečni horoskop za jun 2022.

Za Lavove je jun ispunjen promenama. Ovaj put, nadamo se na bolje – jer, iako je benefik Jupiter u vašem znaku još od prošlog leta, čini vam se da se i niste baš nešto ovajdili od njegovog uticaja…Ovaj period kao prvo započinjete sa Punim Mesecom u polju ljubavi koji baca jedan veliki akcenat na ovo životno polje i govori o drastičnim preokretima koji će početi da se dešavaju. U prvoj nedelji juna i Venera ulazi u vaš znak, aktivirana od strane retrogradnog Saturna konačno Lavovima otvara one priče na koje su čekali i kroz koje su patili toliko dugo. U ovom trenutku pričamo i o prošlim emotivnim vezama, ali i o novim ljubavima koje će se pojaviti. Rešavanja karmičkih priča, sudbinski susreti, ljubavi od kojih zastaje dah – a u centru svega – baš vi, na životnoj pozornici u glavnoj ulozi, kao i uvek….Od polovine juna, Saturn, vladar vaših ozbiljnih partnerstava, bračnih veza – ulazi u polje doma i porodice. Onima koji su već u braku nagoveštava da je vreme da vi i partner zasučete rukave i počnete da sređujete svoj odnos, čistite ga od onoga što ne valja, da biste i dalje mogli ostati zajedno. No, onima koji su u dužim vezama ova pozicija odgovara savršeno – vi i voljena osoba ste dovoljno spremni, dovoljno zreli, dovoljno prošli kroz kojekakve problematične situacije da sada zaista smatrate da pripadate jedno drugom zauvek. Prosto rečeno, dragi Lavovi – vreme vam je da se udajete i ženite….srećno!

Posao

Vladar polja posla će do 11.-og juna ići retrogradno, ali će ipak celog meseca boraviti u vašem polju veza, podrške, ostvarenja želja, tako da sam sigurna da ćete sa problemima koji se budu javljali ipak izlaziti na kraj. Polovina meseca donosi nesigurnost oko nekih plaćanja, kredita – ali ovo je kratkotrajno i može se regulisati, pogotovo što se vidi da su i srećne okolnosti na vašoj strani. Pogoduje vam poslovno ulazak Venere u vaš znak (novac) pogotovo što vlada vašim poljem karijere, pozicija, nadređenih, ali i načinom na koji komunicirate, izražavate se, sklapate poznanstva i dogovore. Honorarcima drugi deo meseca izuzetno plodan, nezaposleni neka se tada pokrenu – velika verovatnoća dobijanja radnog mesta. Generalno od tada Lavovima stoji podrška drugih ljudi za njihove ciljeve, koju će oni itekako umeti da iskoriste. Otvaranje poslova sa inostranstvom, sa državnim i javnim institucijama. Veliki novčani preokret na bolje u poslednjoj nedelji meseca….ipak taj Jupiter ume da obraduje, zar ne?

Zdravlje

Kombinacija Jupiter – Venera je prilično zaštitnička prema vašem znaku tokom juna. Ipak, zbog sklonosti ka konzumiranju veće količine hrane, naročito slatkiša – oprez sa šećerom, kao i sa krvnim sudovima.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.