Lav-Mesečni horoskop za mart 2022.

Ljubav: Jedan od vladara polja partnerstva, Saturn, se nalazi u polju ljubavi, a vladar polja emocija kod Lavove ( planeta Jupiter ) se nalazi u prvom polju i tako doprinosi u ovom mesecu dobre ljubavne događaje. Inače, do sredine leta ove godine , Lavovi će se osećati stabilno na emotivnom planu. Venera ( ljubav ) i Mars ( želja ) mogu da „začine“ ljubavnu priču na pravi način. Mnogim Lavovima će se ljubavne želje ostvarivati. Postojeće veze mogu da se stabilizuju, a slobodni mogu da upoznaju osobu koja im u potpunosti odgovara. Biće interesantnih putovanja, susreta na seminarima, kongresima. Kolega sa fakulteta će odjednom biti jako interesantan. Sve u svemu intezivan period za vas dragi Lavovi.

Posao: Lavovi su uglavnom u potrazi za nečim novim. Vaše nove impulse će prepoznati ljudi sa kojima sarađujete. Dinamičan period na poslovnom planu biće od 1. do 17.marta. Vladar polja karijere ,Venera se našla u znaku Ovna, pa će u susretima sa Marsom, Uranom imati sledeću priču –akcija, odmah i sada, rizik, nema vremena za osvrtanje. Ona bi da krene negde, u nepoznato, novo, izazovno, uzbudljivo. Biće podržana od Jupitera i Saturna pa će težiti da obezbedi sebe na duže staze kroz visoko obrazovanje, inostranstvo, kulturna okruženja. Nakon 17.marta pa do kraja meseca Venera će zagaziti pravo u kuću karijere i donosi ispunjenje nekih vaših ciljeva. Podrška nekog bitnog, protekcije, protežiranje, ali u svakom slučaju dobra šansa. Kada su finansije u pitanju budite razumni i praktični.

Zdravlje: Polje zdravlja je već neko vreme ugroženo kvadratom Plutona i Urana. Pluton u polju bolesti će imati udare od strane Marsa, Venere i na kraju meseca i Sunca sa ulaskom u znak Ovna, pa ovaj mesec može biti jako nestabilan na ovom polju. Budite obazrivi i slušajte svoje telo.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.