Lav-Mesečni horoskop za oktobar 2021.

Ljubav

Mesec koji Lavovima obećava prilično korektne odnose u emotivnim vezama I brakovima. Prisustvo Venere u polju doma I porodice do polovine meseca daje vam novu priliku da sa bračnim partnerom izgradite bolju komunikaciju, jaču povezanost, ali I da probudite uspavane strasti. Oni u emotivnim vezama su spremniji za neke ozbiljnije korake, što podržava I vaša voljena osoba, ali oboje smatrate da nema potrebe za žurbom. Dovoljno vam je što se više razumete I što neki vaši zajednički planovi polako idu ka realizaciji. Ovaj period je dobar da povremeno uzmete par dana samo za sebe I otputujete negde, pa makar to bilo I samo za dane vikenda. Kraća putovanja I usmerenost jedno na drugo samo će vas dodatno povezati. Usamljeni pripadnici ovog znaka će tokom ovog perioda ostvariti mnogobrojne zanimljive kontakte. Vašem šarmu je sada teško odoleti I nije ni čudo što ćete sa zadovoljstvom flertovati I uživati u tome da se pripadnici suprotnog pola vrte oko vas. Ipak, u prvom delu meseca nećete imati nameru da žurite I sve ono što se bude dešavalo će biti vrlo površno. Od drugog dela oktobra I ulaska Venere u vaše polje ljubavi, situacija će se naglo preokrenuti. Mlađim pripadnicima znaka otvoriće se neograničene mogućnosti za zabavu I avanturu, dok će oni koji su spremni da se ozbiljnije obavežu – sada imati pravu priliku. Do kraja meseca mnogi od vas biće u stabilnim I čvrstim emotivnim vezama.

Posao

Od samog početka oktobra bićete spremni za akciju. Naglašeno polje komunikacije, dogovora,pokreta mladim Mesecom u prvim danima ovog perioda, kao I tranzitni Mars u vašem polju svakodnevnih poslovnih obaveza, doneće Lavovima veliku usmerenost I angažovanost, ali u isto vreme I sposobnost da svojim zadacima prilaze odgovorno I istrajno. Neki od vas će tokom ovog perioda osetiti I potrebu da promene trenutno radno mesto I biće u potrazi za poslom. Pošto je ovo odličan mesec za dogovore sa potencijalnim poslodavcima, preporučujemo I nezaposlenima da budu aktivni. Iako ćete imati osećaj da nadređeni ne vide vaš trud na poslu, u drugom delu oktobra će mnogi od vas biti nagrađeni, I to najviše kroz finansijski segment. Privatnim preduzetnicima sledi stabilizacija I mogućnosti za proširenje poslovanja. Bolje finansijske prilike, a sada možete zaraditi I preko dodatnih angažmana.

Zdravlje

Prisustvo Marsa u polju zdravlja doneće Lavovima da više obrate pažnju na svoj imunitet , naročito u drugoj dekadi oktobra, kada ćete biti podložni prehladama, virusnim infekcijama. Kod starije populacije mogu se aktivirati hronične tegobe vezane za kičmu.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.