LJUBAVNI HOROSKOP 8 – 15. oktobar 2021

OVAN
Simbol više sile, retrogradni Uran, u opoziciji sa Venerom i Merkurom, planetama ljubavi i komunikacija u astrološkom polju ljubavi, upozorava da izbegavate rasprave i konflikte sa partnerom, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi. U vreme mladog Meseca, oko 9. oktobra, moguć ulazak u tajnu vezu.

BIK
Konjunkcija vašeg vladaoca Venere i Merkura, simbola ljubavi i komunikacija, nasuprot retrogradnom Uranu, planeti neočekivanih okolnosti u vašem znaku, donosi raskid ili razdvajanje od partnera, zbog okolnosti na koje ni vi ni on ne možete da utičete. U vreme mladog Meseca, oko 9. oktobra, može da vam se dopadne osoba sa posla.

BLIZANCI
U vreme mladog Meseca, oko 9. oktobra, vašu pažnju će privući umetnik ili sportista. Aaspekti Jupitera, vladaoca polja ljubavi, krajem perioda naglašavaju vaše emocije, a pod uticajem Neptuna, planete zanosa, može da vam se udvara neka zauzeta osoba. Jedna Vaga misli na vas, a Strelac vam šalje SMS.

RAK
Venera i Jupiter, planete emocija i ekspanzije u astrološkoj kući ljubavi koja zahvata znak Škorpije, pod uticajem Neptuna i Urana, simbola zaljubljenosti i flerta, sredinom perioda donose vam iznenadni susret sa atraktivnom mladolikom osobom. Krajem nedelje, obratite više pažnje na partnerove želje i molbe.

LAV
Početkom perioda, vašu pažnju pokušaće da privuče neko koga ste najverovatnije već upoznali preko poslovnih konatakata. U vreme mladog Meseca, oko 9. oktobra, u trigonu sa Marsom u vašem polju partnerskih odnosa, na nekom javnom skupu ili proslavi možete da upoznate vrlo šarmantnu osobu.

DEVICA
Vaš emotivni život iz dana u dan postaje uzbudljiviji i sadržajniji, budući da će Mesec ove nedelje prošetati od vašeg do znaka Strelca. U vreme mladog Meseca, simbola osećanja, oko 9. oktobra, na nekom poslovnom sastanku ili predavanju vašu pažnju može da privuče mlađa osoba, moguće Blizanac ili Jarac.

VAGA
Vladalac vašeg znaka, Venera, planeta ljubavi, pridružila se Merkuru i Jupiteru u polju novca i ljubavi, što vam pod uticajem Neptuna iz Riba, u prvoj polovini perioda, može doneti zaljubljivanje u koleginicu, ako ste muškarac. Ukoliko ste dama, zbog pozicije Marsa, zaintrigiraće vas Ovan ili Lav.

ŠKORPIJA
Sa Merkurom, Venerom i Jupiterom u astrološkoj kući ličnosti, privlačite pažnju suprotnog pola, zbog čega će posle 10. oktobra, mnogi želeti da se nađu u vašoj blizini. Ipak, aspekti sa retrogradnim Uranom u kući ljubavi, mogu da vam donesu nagli raskid ili privremeno razdvajanje od partnera, zbog nečijeg odlaska na put.

STRELAC
Planeta komunikacije, Merkur, vladalac vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa, u opoziciji sa retrogradnim Uranom, upozorava da posle 10. oktobra izbegavate rasprave sa voljenom osobom. Kvadrat između Venere i Marsa, u drugoj polovini nedelje, najavljuje mogućnost strastvenog susreta sa Ovnom.

JARAC
Napet aspekt između ljubavnih planeta, Venere i Marsa a harmoničan sa vašim vladaocem Saturnom, simbolom prošlosti, u vaš život može doneti staru simpatiju. U vreme mladog Meseca, oko 9. oktobra, bračni ili dugogodišnji partner će pokušati da vam nametne svoje stavove.

VODOLIJA
Aspekti Venere, planete ljubavi, čija je pozicija oslabljena u prepunoj 10. astrološkoj kući, upozoravaju da sa Ovnom ili Lavom ne bi trebalo da ulazite u diskusije koje se odnose na budućnost vaše veze. Aspekti Neptuna u kući ljubavi slobodnim Vodolijama mogu da donesu zaljubljivanje na poslu.

RIBE
Ojačana pozicija Merkura, vladaoca astrološkog polja ljubavi, u napetom aspektu sa retrogradnim Uranom, posle 10. oktobra opominje da izbegavate rasprave sa partnerom. U drugoj polovini perioda, tranzit Meseca preko devetog polja najavljuje kontakte i poznanstva sa zanimljivim osobama na putovanjima, predavanjima ili seminarima.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.