LJUBAVNI HOROSKOP od 11.10 do 18.10.2020

OVAN – Umesto da ste partner i vi izvukli neku pouku iz prethodnih nesuglasica, ponovo ih ponavljate. Očekuje vas svađa i pretnje odlaskom. Slobodni Ovnovi, ako želite da osvojite dragu osobu morate pokazati svoju romantičnu stranu.

BIK – Taman kada pomislite kako treba da dignete ruke od svega, vaš partner kao lisac, oseti da je u nevolji i promeni ponašanje preko noći. Samo je pitanje koliko će to trajati. Slobodni Bikovi, budite suzdržani pri poznanstvu sa osobom koja je u braku i ne verujte previše u njenu priču.

BLIZANCI – Pred vama je jako lep period u kojem vas očekuju zanimljivi kontakti na poslu ali povedite računa da partner nešto posumnja. Slobodni Blizanci, uzbuđuje vas drsko ponašanje jedne osobe sa posla i počinjete da se interesujete za nju. Na pomolu je avantura.

RAK – Očekuju vas pozivi za svečanosti i slavlja ali ovog puta nećete biti u prilici da se odazovete pa će vam zbog toga biti krivo. Partner planira kraće putovanje.Sreća preko dece. Slobodni Rakovi, nekoliko planeta se nalazi u vašem polju ljubavi što vam donosi neočekivane ljubavne prilike. Budite spremni.

LAV – Pravo je vreme da se posvetite dom i porodici. Moguće su promene u domu na kojima će partner potencirati. Sreća zbog dragih gostiju. Slobodni Lavovi, dopadate se jednoj osobi koja živi blizu vas. Slučajan susret negde u blizini vaše kuće.

DEVICA – Tačno znate šta su slabe tačke vašeg partnera pa to vešto koristite i manipulišete njime. Moguća je zajednička kupovina i poseta rođacima. Slobodne Device, malo ste se oslobodili i ne delujete više kao da ste stidljivi. Kontakti sa mlađom osobom.

VAGA – Potrošili ste bonuse i partner se sada ljuti sa razlogom a vi ne znate kako da to promenite..Prijatelji vam predlažu susret. Slobodne Vage, dopadate se jednoj situiranoj osobi i iz tog razloga je nećete odmah odbiti.

ŠKORPIJA – Uvek upotrebite svoj šarm kada je to neophodno da omekšate partnera. I sada ćete uspeti u tome. Moguće je da ćete partner i vi narednih dana fizički biti udaljeni jedno od drugog. Slobodne Škorpije, ne bi trebalo da slušate šta drugi misle o određenim osobama jer ćete tako ostati sami.

STRELAC – Merkur u vašem 12 polju govori da će između partnera i vas postojati sve veći problem zbog čega ćete se dosta udaljiti jedno od drugoga, ali zato utehu pronalazite u tajnoj korespodenciji sa drugom osobom. Slobodni Strelčevi, dopadate se uticajnoj osobi ali ona traži pogodan način da vam priđe a da ne ugrozi svoj položaj.

JARAC – Partner vam je ispričao jednu priču a istina je malo drugačija. Dobijate samo mrvice i vi se time zadovoljavate? Slobodni Jarčevi, želite da promenite nešto u svom emotivnom životu ali je potrebno da donesete odluke koje neće biti nimalo jednostavne ali su za vaše dobro.

VODOLIJA – Ako nekad na nečemu insistirate onda iskrenost, a možete da podnesete stvarno mnogo. Ali kada vidite da vas partner uporno ne sluša, onda nemate šta tu da tražite. Ne želite da budete u ljubavnom trouglu. Slobodne Vodolije, dopadate se osobi iz daleka. Neko iz prošlosti se raspituje o vama.

RIBE – Ljubomora koju osećate može delovati podsticajno na vaš brak i pojačati želju između supružnika i i vas. Slobodne Ribe, vaš seksipil je jako naglašen ovih dana i time privlačite suprotan pol. Mlađa osoba se zainteresovala za vas. Moguća je avantura.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.