LJUBAVNI HOROSKOP od 11.10 do 18.10.2020

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

OVAN – Umesto da ste partner i vi izvukli neku pouku iz prethodnih nesuglasica, ponovo ih ponavljate. Očekuje vas svađa i pretnje odlaskom. Slobodni Ovnovi, ako želite da osvojite dragu osobu morate pokazati svoju romantičnu stranu.

BIK – Taman kada pomislite kako treba da dignete ruke od svega, vaš partner kao lisac, oseti da je u nevolji i promeni ponašanje preko noći. Samo je pitanje koliko će to trajati. Slobodni Bikovi, budite suzdržani pri poznanstvu sa osobom koja je u braku i ne verujte previše u njenu priču.

BLIZANCI – Pred vama je jako lep period u kojem vas očekuju zanimljivi kontakti na poslu ali povedite računa da partner nešto posumnja. Slobodni Blizanci, uzbuđuje vas drsko ponašanje jedne osobe sa posla i počinjete da se interesujete za nju. Na pomolu je avantura.

RAK – Očekuju vas pozivi za svečanosti i slavlja ali ovog puta nećete biti u prilici da se odazovete pa će vam zbog toga biti krivo. Partner planira kraće putovanje.Sreća preko dece. Slobodni Rakovi, nekoliko planeta se nalazi u vašem polju ljubavi što vam donosi neočekivane ljubavne prilike. Budite spremni.

LAV – Pravo je vreme da se posvetite dom i porodici. Moguće su promene u domu na kojima će partner potencirati. Sreća zbog dragih gostiju. Slobodni Lavovi, dopadate se jednoj osobi koja živi blizu vas. Slučajan susret negde u blizini vaše kuće.

DEVICA – Tačno znate šta su slabe tačke vašeg partnera pa to vešto koristite i manipulišete njime. Moguća je zajednička kupovina i poseta rođacima. Slobodne Device, malo ste se oslobodili i ne delujete više kao da ste stidljivi. Kontakti sa mlađom osobom.

VAGA – Potrošili ste bonuse i partner se sada ljuti sa razlogom a vi ne znate kako da to promenite..Prijatelji vam predlažu susret. Slobodne Vage, dopadate se jednoj situiranoj osobi i iz tog razloga je nećete odmah odbiti.

ŠKORPIJA – Uvek upotrebite svoj šarm kada je to neophodno da omekšate partnera. I sada ćete uspeti u tome. Moguće je da ćete partner i vi narednih dana fizički biti udaljeni jedno od drugog. Slobodne Škorpije, ne bi trebalo da slušate šta drugi misle o određenim osobama jer ćete tako ostati sami.

STRELAC – Merkur u vašem 12 polju govori da će između partnera i vas postojati sve veći problem zbog čega ćete se dosta udaljiti jedno od drugoga, ali zato utehu pronalazite u tajnoj korespodenciji sa drugom osobom. Slobodni Strelčevi, dopadate se uticajnoj osobi ali ona traži pogodan način da vam priđe a da ne ugrozi svoj položaj.

JARAC – Partner vam je ispričao jednu priču a istina je malo drugačija. Dobijate samo mrvice i vi se time zadovoljavate? Slobodni Jarčevi, želite da promenite nešto u svom emotivnom životu ali je potrebno da donesete odluke koje neće biti nimalo jednostavne ali su za vaše dobro.

VODOLIJA – Ako nekad na nečemu insistirate onda iskrenost, a možete da podnesete stvarno mnogo. Ali kada vidite da vas partner uporno ne sluša, onda nemate šta tu da tražite. Ne želite da budete u ljubavnom trouglu. Slobodne Vodolije, dopadate se osobi iz daleka. Neko iz prošlosti se raspituje o vama.

RIBE – Ljubomora koju osećate može delovati podsticajno na vaš brak i pojačati želju između supružnika i i vas. Slobodne Ribe, vaš seksipil je jako naglašen ovih dana i time privlačite suprotan pol. Mlađa osoba se zainteresovala za vas. Moguća je avantura.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

0,87 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

SLOVENIJA

1,16 EUR

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.