LJUBAVNI HOROSKOP od 27.9 do 4.10.2020

OVAN – Partner je veseo i raspoložen zbog čega će više kontaktirati sa rođacima i prijateljima. Ipak, jedan njegov postupak vas može povrediti i u vama probuditi ljubomoru. Slobodni Ovnovi, ovo je period kada imate šansu da započnete novu ljubavnu vezu. Prija vam pažnja jedne osobe, a kad ona izostane, vi ćete se onda još više zainteresovati.

BIK – Partner može biti čak ljuboran i kada polazite na posao, a svaki vid dodatnog ulepšavanja kod njega budi crv sumnje. Napravite voljenoj osobi manje iznenađenje. Slobodni Bikovi, udvaraće vam se osoba iz inostranstva koja vas privlači na neobičan način. Moguć je ljubavni susret.

BLIZANCI – Sad sa partnerom možete pričati o poslu i podršci koja vam je potrebna da biste realizovali neke planove. On će vam izaći u susret iz ljubavi. Slobodni Blizanci, postajete sve bliskiji sa osobom sa posla sa kojom ste u neprekidnom kontaktu. Predložite kafu pre ili nakon posla.

RAK – Postojala je neka prepreka u vašem partnerstvu tokom protekle nedelje, a sada vas čeka poboljšanje. Moguće je i da partner oseća grižu savesti pa će vam se sada odužiti na drugi način. Nemojte kriti svoja osećanja. Slobodni Rakovi, potrebno je da se nešto završi da bi nešto novo počelo. Sada možete da počnete tu novu ljubavnu vezu.

LAV – Nalazite se u jednom mirnijem periodu u kojem će partneru i vama biti najvažnija porodica i dom. Ako planirate neko sređivanje u kući, sada je pravi trenutak za to. Mogući su i gosti u domu kojima ćete se oboje radovati. Slobodni Lavovi, jedna osoba iz vašeg komšiluka se interesuje o vama i možda započinje razgovor kako bi vam se približila.

DEVICA – Bićete jako šarmantni i pristupačniji nego inače. Puni ste lepih reči za voljenu osobu i trenutno ste potpuno mentalno usklađeni. Jedno kraće putovanje vas može dodatno povezati. Slobodne Device, mlađa osoba vam predlaže susret. Nemate šta da izgubite, a može vam dosta značiti.

VAGA – Ponekad se i razočarate u život, ali u ljubav nikad. Partner će vam se narednih dana dosta posvetiti i pozitivno delovati na vas kada je posao u pitanju jer vam može biti prava inspiracija. Slobodne Vage, ako ste pripadnica lepšeg pola, očekujte ovih dana udvaranje mlađe osobe koja je iskreno zainteresovana za vas.

ŠKORPIJA – Ukoliko se nalazite u braku povedite računa o svojim tajnim aktivnostima, da ne biste bili otkriveni. Partner je ljubomoran. Slobodne Škorpije, možete kontaktirati sa osobom koja je u braku i koja iz nekog razloga ne želi da obelodani vezu sa vama. To vam neće predstavljati problem jer dovoljno verujete u sebe.

STRELAC – Ovog puta vaša i partnerova iskrenost mogu razbiti stare okove i osloboditi vaša srca koja se danima bore sa sumnjom. Organizujte okupljanje sa dragim prijateljima. Slobodni Strelčevi, vaši prijatelji vas mogu upoznati sa osobom koja će privući vašu pažnju. Interesantno poznanstvo koje će biti nešto sasvim novo za vas.

JARAC – Bićete dobrog raspoloženja što će uticati i na vašeg bračnog partnera. Možete planirati i skorije putovanje u inostranstvo sa voljenom osobom. A do tada, priuštite partneru i sebi jedno lepo, opušteno i romantično veče uz omiljeni film. Slobodni Jarčevi,prija vam pažnja osobe iz inostranstva koja jedva čeka da vas vidi.

VODOLIJA – Svemu mu u životu prilazite sa puno strasti, a kada se posvetite nekome, onda je to potpuno. Puno dajete ali puno i očekujete od partnera. Slobodne Vodolije, nekoliko planeta u vašem 8 polju govori da vam se može dopasti pomalo bezobrazna osoba sa kojom ne znate na čemu ste. Ali baš to je ono što vas privlači.

RIBE – U toku naredne sedmice Mars će se naći na vrhu vašeg 7 polja što može da prouzrokuje nekakvu ljutnju prema partneru. Takav splet okolnosti će voljenu osobu naterati da vas još više voli. Slobodne Ribe, ako budete flertovali sa osobom u braku, lako se možete naći u problemu. Budite pažljivi.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.