LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP: 11 – 18. jun 2021

OVAN (21. 3 – 20.4)

Aspekti između Venere, vladaoca vaše astrološke kuće partnerskih odnosa i Urana i retrogradnog Saturna, planeta čekanja i više sile, u drugoj polovini perioda, nepovoljno utiču na vaš emotivni život. U vreme mladog Meseca, oko 13. juna, trebalo bi da se klonite rasprava sa nekim Lavom ili Strelcem, naročito ako ste odnedavno u vezi.

BIK (21. 4 – 21.5)
Pozicija Marsa, planete seksualnosti koja upravlja astrološkim poljem ljubavi, može da vam donese udvaranje osobe koju najverovatnije već poznajete preko poslovnih kontakata. U vreme mladog Meseca, u prvoj polovini nedelje, očekuje vas susret sa mladolikom osobom, moguće nekim Rakom ili Škorpijom.

BLIZANCI (22. 5 – 21.6)
Posle 13. juna, ulaskom Venere, simbola ljubavi i uživanja u znak Lava, vaš emotivni život postaje raznovrsniji i bogatiji, zbog interesantnih susreta i poznanstava. U drugoj polovini nedelje, na nekoj proslavi, vašu pažnju može da privuče mlađa osoba sa kojom ćete da uđete u tajnu vezu, ukoliko ste muškarac.

RAK (21. 6 – 22.7)
U vreme mladog Meseca, vašeg vladaoca, sredinom nedelje, možete da uđete u vezu sa nekim ko se bavi nekim kreativnim zanimanjem ili zanimanjem koje podrazumeva uniformu na radu. Tranzit Urana preko 11. astrološkog polja, posle 84 godine, na nekom rožendanu ili žurci, može da vam donese iznenadni susret sa osobom sa kojom ćete poželeti nešto više od prijateljstva.

LAV (23. 7 – 23.8)
Venera, planeta ljubavi, 13. juna ulazi u vašu astrološku kuću ličnosti, zbog čega će mnogi poželeti da se nađu u vašem društvu, naročito predstavnici suprotnog pola. Sredinom perioda, na kraćem putu, teško ćete moći da odolite šarmu nekog vatrenog ili vazdušnog znaka, koji će se potruditi da vas osvoji. Jedan Strelac misli na vas, a Ovan vam šalje SMS.

DEVICA (23. 8 – 23.9)
Pozicija vašeg vladaoca Merkura, planete komunikacija, posle 12. juna, najavljuje interesantne susrete i poznanstva na kraćim putovanjima. Krajem perioda, trebalo bi da izbegavate rasprave sa partnerom, naročito ukoliko ste duže vreme u braku ili vezi.

VAGA (23. 9 – 22.10)
Vaš vladalac Venera, planeta ljubavi i lepote, početkom perioda, ulazi u znak Lava donoseći vam poznanstvo sa interesantnom osobom preko interneta ili na nekom putu. U vreme mladog Meseca u vašoj devetoj astrološkoj kući, oko 13. juna, na kućnoj sedeljci ili proslavi, možete da upoznate nekoga ko vas neće ostaviti ravnodušnim, moguće Ovna, Lava ili Strelca.

ŠKORPIJA (23. 10 – 21.11)
Aspekti Venere, planete ljubavi koja upravlja vašim astrološkim poljem partnerskih odnosa, početkom perioda, najavljuje susret sa nekim sa kim ste nekada bili veoma bliski. Prelazak Urana preko znaka Bika, posle 84 godine, upozorava da je moguć nagli raskid veze ili razdvajanje od partnera, zbog više sile, poput iznenadnog odlaska na put.

STRELAC (22. 11 – 21.12)
U vreme mladog Meseca, 13. juna, kada i planeta ljubavi, Venera ulazi u znak Lava, moguć je susret sa nekim ko vam je nekada mnogo značio. U poslednjoj nedelji perioda, na nekom predavanju ili sportskom događaju, možete da upoznate atraktivnu osobu zbog koje ćete biti spremni na mnoga odricanja. Ovan misli na vas, a Vaga vam šalje SMS.

JARAC (22. 12 – 29.1)
Aspekt između Venere i vašeg vladaoca Saturna, u retrogradnom hodu preko astrološkog polja ličnosti, početkom perioda, nagoveštava zahlađenje odnosa sa partnerom, zbog čega bi bilo mudrije da izbegnete bilo kakve rasprave s njim. Posle 13. juna, ulaskom Merkura, planete komunikacija u sedmo polje, očekuje vas susret sa nekim ko se bavi umetničkim zanimanjem.

VODOLIJA (20. 1 – 19.2)
Početkom perioda, bračni ili dugogdišnji partner vam sprema neko prijatno iznenađenje, naročito ako se radi o nekoj Vagi ili Strelcu. Na kraćem putu, u drugoj polovini nedelje, možete da uđete u vezu sa osobom čije zanimanje podrazumeva uniformu ili češća putovanja. Lav misli na vas, a Blizanac vam šalje SMS.

RIBE (20. 2 – 20.3)
Aspekti Merkura, vladaoca astrološkog polja partnerskih odnosa, u prvoj polovini perioda, donose vam mogućnost poznanstva sa mlađom osobom na nekoj proslavi ili rođendanu. Posle 13. juna, vaš emotivni život postaje raznovrsniji i interesantniji, kada je moguć i strastveni susret sa Škorpijom ili Rakom.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.