LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP: 3 – 10. septembar 2021

OVAN
Pozicija vašeg vladaoca Marsa, simbola seksualnosti i impulsivnosti koji se priprema da uđe u Vodoliju, najavljuje buru emocija, što će najviše osetiti predstavnici vašeg znaka koji su rođeni u trećoj dekadi. Trigon između Merkura i Saturna povoljno utiče na komunikaciju sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom.

BIK
Vaš vladalac Venera, planeta ljubavi i novca, prelazeći preko astrološkog polja posla obrazuje opoziciju sa Uranom, što može da vam donese iznenadno razdvajanje od partnera, zbog više sile, najverovatnije odlaska na put. U prvoj polovini nedelje, moguć susret sa osobom koja nosi uniformu na radu.

BLIZANCI
Pozicije ljubavnih planeta opominju da izbegavate rasprave sa partnerom, izazvane njegovom ljubomorom i posesivnošću. Vaš vladalac Merkur, 6. septembra, ulazi u Devicu, obrazujući sjajne aspekte sa Venerom i Saturnom koji istog dana kreće direktnim hodom, zbog čega komunikacija sa partnerom postaje bolja.

RAK
Zbog pozicije ljubavnih planeta, nemojte da očekujete previše od osobe s kojom ste odnedavno u emotivnom odnosu, naročito ukoliko se radi o nekoj Škorpiji ili Ribama. Slobodni Rakovi, posle 6. septembra, kada Saturn, planeta prošlosti, kreće direktnim hodom, mogu da obnove vezu sa starom simpatijom.

LAV
Zbog napetih aspekata Urana, vladaoca vaše astrološke kuće ljubavi, odnos s partnerom može da zapadne u krizu. Ako ste slobodni, posle 6. septembra očekuje vas susret sa osobom od koje vas deli veća razlika u godinama, a zauzetima donosi mogućnost odlaska na zajednički put sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom.

DEVICA
Pozicija vašeg vladaoca Merkura, planete komunikacija, opominje da u prvoj polovini perioda izbegavate rasprave sa partnerom. Aspekti Saturna posle 6. septembra povoljno utiču na vaš odnos sa voljenom osobom, naročito ako se radi o nekom Jarcu. Slobodne Device, na kraćem putu, predavanju ili seminaru, mogu da upoznaju mlađu osobu.

VAGA
Pozicija vašeg vladaoca, Venere, simbola ljubavi, nagoveštava mogućnost ulaska u romansu sa harizmatičnom osobom koju ste verovatno već upoznali preko poslovnih kontakata. Krajem nedelje, klonite se nepotrebnih rasprava sa članovima porodice i partnerom, naročito ako se radi o nekom Lavu ili Ovnu.

ŠKORPIJA
Pozicije ljubavnih simbola, vašeg vladaoca Marsa, Neptuna i Venere, planete koja upravlja vašim astrološkim poljem ljubavi, tokom celog perioda nepovoljno utiče na odnos sa partnerom, ako ste u braku ili dužoj vezi. Sredinom nedelje, od 4. do 6. septembra, jedna Devica će verovatno uspeti da skrene vašu pažnju na sebe. Riba vam šalje SMS.

STRELAC
Sredinom perioda, kada Merkur, vladalac kuće ljubavi ulazi u Devicu, možete da stupite u kontakt sa mlađom osobom, preko interneta ili neke društvene mreže. Direktan hod planete prošlosti, Saturna, u drugoj polovini nedelje, najavljuje susret sa osobom koja nosi uniformu na radu, moguće lekarom ili naučnikom.
Zdravlje Izbegavajte ljutu i začinjenu hranu.

JARAC
U prvoj polovini perioda iskoristite naklonost zvezda da porazgovarate sa voljenom osobom o nekim važnim temama, naročito ukoliko se radi o nekoj Ribi ili Biku. Merkur, simbol komunikacija, sredinom perioda, ulazi u Devicu, podstičući partnerovu žudnju za vama, posebno ako ste u drugom braku ili značajnoj vezi.

VODOLIJA
U prvoj polovini nedelje nemojte da očekujete previše od osobe s kojom ste odnedavno u vezi, naročito ako se radi o nekom vatrenom znaku. Ukoliko ste slobodni, krajem perioda, kada se Venera sprema da uđe u erotičnu Škorpiju, možete da obnovite romansu sa nekadašnjom simpatijom.

RIBE

Pozicija vašeg vladaoca Marsa, planete seksualnosti, u prvoj polovini perioda, upozorava da pokušate da izbegnete situacije u kojima partner želi da vam nametne svoje mišljenje. Ako ste slobodni, sredinom nedelje, kada Merkur ulazi u vaše polje ljubavi, očekuje vas susret sa osobom od koje vas deli veća razlika u godinama.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.